Két tornát is megnyert hétvégén az U11

Sűrű hétvége.

A KTE LA U11-es korosztálya hétvégén két tornán, az FTC partnercsapatok kupáján, illetve a Blazepod Kupán vett részt.

Pelikán István értékelése az FTC által szervezett tornáról:

„Az Ferencvárosi TC partnercsapatok tornájára kaptunk meghívást, amelyet örömmel fogadtunk. A partnerklubok között zajló rendezvénynek a helyszíne az FTC MVM Sportközpont volt, ahol a gyerekek belekóstolhattak milyen környezetben készülnek nap mint nap a Ferencváros felnőtt és utánpótlás csapatai is. A négy pályán zajló, 16 csapatos torna remekül meg volt szervezve. Csapatunk egész nap magas szinten játszott. Az első mérkőzéstől érezhető volt, hogy a gyerekek és a csapat nagyon egységes. Szép játékkal egészen a döntőig meneteltünk, ahol a nagyon jó erőkből álló SC Sopron volt az ellenfelünk. Egy igazi döntő hangulatú és ritmusú, fordulatokkal teli mérkőzés volt, ahol mi rúgtunk az utolsó gólt, ezzel veretlenül megnyertük a tornát. Egész nap nagyon sok gólt rúgtunk, csak egyet kaptunk. Ami még fontosabb, több dicséret kapott a csapat a játéka miatt az ellenfelek edzőitől és a szervezőktől is. Gratulálok a gyerekeknek!”

A keret: Baranyi Dorina, Kárász Bence, Kriskó Zente, Ábrahám Zalán, Eiler Tamás, Tapodi Bence, Nagyhmihály Áron, Bagi Benett, Madarász Ruben, Czibók Dávid, Kocsis Nimród.

Pelikán István értékelése a Blazepod Kupáról:

„Az U11-es csapat másik fele Délegyházán vett részt a Blazepod Kupán. 6 mérkőzést játszottak, 4 győzelemmel és két döntetlennel sikerült a tornát megnyerni. Az edzéseken gyakorolt elemeket próbálták alkalmazni a meccseken, ezekből sok dolgot meg is tudtak valósítani, de természetesen kell még gyakorolni és van hova fejlődni. A legtöbb gólt rúgtunk a tornán és csak kettőt kaptunk, a gólkirályt is a mi csapatunk adta Csutak Ármin személyében. Kiemelném még Takács Máté és Nagy Arkadius játékát is."

A keret: Farkas Zétény, Bóna Dorián, Ónodi Árpád, Takács Máté, Csutak Ármin, Nagy Arkadiusz , Réczi Noel, Szabó Marcell, Csikai Róbert, Berta Botond.

A csapatok edzői: Pelikán István, Kovács Zsolt, Fehérvári Noémi.

Szerző: KTE/kteakademia.hu