Két tornán is ott voltak az U9-es gyerekek

Sűrű hétvége.

A KTE LA U9 hétvégén két tornán is ott volt, melyeket a Kelen, illetve az MTK szervezett meg. Edzőink értékelték is a látottakat.

Pászti Botond: – A hétvégén részt vettünk a Kelen tornán, ahol rendkívül erős csapatokkal mérkőztünk meg. Több kiváló intenzitású, magas színvonalú, szoros mérkőzést játszottunk. Támadójátékunkkal összességében elégedett voltam, ötletes csapatjátékunk révén sikerült szép gólokat szereznünk. Védekezésünk általában jól működött, ám sajnos időnként becsúsztak hibák, amelyeket ellenfeleink rendre kihasználtak. Bár végül lecsúsztunk a dobogós helyekről, rendkívül büszke vagyok a gyerekekre, akik hatalmasat küzdöttek, bátran játszottak, és végig igyekeztek a legjobb formájukat hozni.

Benke Balázs: – Nagyon erős ellenfelekkel találkoztunk szombaton az MTK minitornán. 3x30 perc állt rendelkezésünkre, azonban nem éltünk a lehetőségeinkkel. Minden megadatott: jó idő, jó pálya, jó csapatok. Amikor eljutottunk a támadó harmadba, akkor voltak jó döntéseink, szép támadásépítéseink, de ez összességében kevésnek bizonyult. Sokat tanultak a fiúk, van ilyen hétvége.

Szerző: KTE/kteakademia.hu