Két tornán is ott volt a KTE LA U10

Dupláztak Verebélyi Gáborék. 

Verebélyi Gábor csapata újabb tartalmas hétvégén van túl, szombaton a szegedi Média-Motion Kupán vettek részt, vasárnap az U11-es megyei futsal döntőre utaztak.

Szombaton 8 csapattal rajtolt el a torna Szegeden, ahol a Békéscsaba, a SZEOL és a Szilády RFC volt ellenfelünk a csoportkörben. A Békéscsaba magabiztos legyőzése után egy utolsó percben kapott góllal kaptunk ki a Sziládytól, majd a SZEOL elleni döntetlennel a továbbjutást is sikerült kiharcolni. A négy között a Kispest Honvéd ellen nem sikerült kivívni a döntőbe jutást, a bronzmeccset ezt követően a Szolnok büntetőkkel nyert meg ellenünk.

Vasárnap „legkisebb” csapatként vett részt együttesünk a bajai U11-es tornán. Az első mérkőzésen rögtön nagy különbséggel vertük a Bácsalmást, majd ugyan a Kalocsa és az SC-Hírös-Ép ellen is remekül játszottak a gyerekek, néhány párharc elvesztése a védekező harmadban az ellenfelek javára billentette a mérleg nyelvét. Zárásként a bácsalmásaiak „B” csapatát sikerült legyőzni.

Verebélyi Gábor (KTE LA U10) így értékelte a hétvégét:

„Szombaton sajnos nagyon fegyelmezetlenül játszottak a fiúk, ennek következtében sok gólt kaptunk egyéni hibákat követően. Három-négy játékos nyújtott kimagasló teljesítményt, sokan a közepestől is elmaradtak ezúttal. Ezen mindenképpen túl kell lépnünk! Bár a negyedik hely szép egy ilyen tornán, de kis odafigyeléssel, nagyobb akarattal előrébb is végezhettünk volna, hullámzó volt a teljesítményünk. Vasárnap legkisebb csapatként vettünk részt a megyei futsal döntőn, ahol viszont felszabadultan és kifejezetten jól játszottunk. Jó érzés volt, hogy a fizikális különbségeket látva a közönség is minket támogatott. Nagyon elégedett vagyok a látottakkal, a srácok felszabadultan játszottak, nem ijedtek meg az egy évvel idősebb ellenfeleiktől, bátran beleálltak a párharcokba, ezzel nagyon jó hangulatot teremtettek. A mutatott játék pozitív a jövőt tekintve, csak egy hajszálon múlt a továbbjutás. Gratulálok a fiúknak!”

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu