Két szép sikerre ezúttal két vereség jutott

Eredmények.

A Pre Akadémia szekcióban szereplő négy korosztályunk egyaránt bajnokit játszott. Az U15 és az U12 szép sikernek örülhetett, míg az U13 és az U14 kikapott.

U15: KTE LA – Békéscsaba 7-1 (3-1)

KTE: Endre (Csorba 72.) – Polgár (Turóczy 41.), László (Kocsis 53.), Szenczy (Rau 72.), Csizmdia, Vizer, Ronkó (Antal 62.), Paor-Smolcz (Miskei 41.), Házi, Csordás (Fricz 62.), Banai. Vezetőedző: Torbavecz Tamás

Gól: Házi (7., 24., 68., 75 – az első büntető), Csordás (28., 61.), Ronkó (48.) ill. Rotár (33. – büntető)

Torbavecz Tamás: – Élesen kezdtünk, és gyorsan három gólos előnybe kerültünk. A semmiből szépített az ellenfelünk, ami elbizonytalanított minket, de a negyedik gólunkkal lezártuk a mérkőzést. Ezután már felszabadultunk, és ennek köszönhetően jöttek az újabb találatok.

U14: Nyíregyháza – KTE LA 4-1 (3-0)

KTE: Dulai (Kiss D. 62.) – Csóka (Csutak 53.), Takács, Bertus (Nagy A. 62.), Kriskó, Kárász (Eiler 41.), Nagymihály Á., Bagi, Rózsa (Berta 53.), Beszedics (Szabó M. 70.), Horváth Sz. (Nagymihály G. 41.). Vezetőedző: Dócs Dániel

Gól: Kosztyu (14.), Vasvári (29. – büntető), Oláh (37.), Hanusi (55.) ill. Takács (63.)

Dócs Dániel: – Eddigi legjobb ellenfelünkkel játszottunk, ami a fejlődés szempontjából nekünk sokkal jobb. Magasan a legjobb ritmusú mérkőzés volt a szezonban, főleg az első félidőben. Folyamatosan rá voltunk kényszerítve a gyors döntéshozatalra. Ellenfelünk agresszív, gyors és erős játékosokból állt, emellett nagyszerű csapatjátékot játszott. Ennek ellenére jól védekeztünk, még ha az eredmény nem is ezt mutatja. Egy kidolgozott gólt kaptunk ellenük, a többit büntetőből vagy pontrúgás után. Jól látszott ezen a mérkőzésen, hogy hiányzik belőlünk a sebesség, mert ha gyorsabbak vagyunk, az ellenfél nyitott védelmét többször feltörhettük volna.

U13: Szeged-Csanád GA – KTE LA 2-1

KTE: Scheiner – Bovier, Lajter, Füleki, Komonyi, Bencze, Kern, Dunai, Bertus. Csere: Patocskai, Csitos, Kovrig, Farkas A.

Gól: Podmaniczki (8.), Kránicz (52.) ill. Füleki (55. – büntető)

Rádi Zsolt: – A labdakihozatalok jók voltak, a héten megbeszélt több verziót is bátran használták a srácok. A pálya közepéig szépen építkeztünk, de lassan zárkóztunk fel a támadáshoz. Jól mozgott együtt a csapat védekezésben, sajnos egyéni hibákat vétettünk, amikből gólokat szerzett az ellenfél. Lassan megyünk át támadásba, nem támadjuk megfelelően az üres területeket, viszont labdavesztés után a védelem egyre gyorsabban reagál.

U12: Szeged-Csanád GA – KTE LA 0-3

KTE: Molnár B. – Kiss Z., Hoffman, Gál, Pap O., Géró, Vizeli, Bisztricsány, Paor-Smlocz. Csere: Papp B., Polereczki, Gyenes B., Gyenes G., Garaczi, Ilyés, Kenderes. Vezetőedző: Filus Gábor

Gól: Gál 2, Gyenes B.

Filus Gábor: – A gyerekek hétről hétre egyre jobban készülnek a mérkőzésekre, egymást motiválják edzésen, a csapat egyre egységesebb. Jól kezdtünk, jó iramot diktáltunk. Helyzeteket dolgoztunk ki, széleken, jól bontottuk a széleket, de a találkozó első felében kimaradtak a lehetőségek, még büntetőt is hibáztunk. Rá tudtunk ezután tenni még egy lapáttal az iramra, ekkor már helyzeteink is góllá értek. Gratulálok a gyerekeknek!

Szerző: KTE/kteakademia.hu