Két sikerrel vette a mini edzőtábort az U19

Lóczi Péterék Tótkomlóson tartottak csapatépítőt.

A KTE LA U19-es csapata pénteken Békéscsabán, szombaton Tótkomlóson játszott edzőmeccset, a két találkozó mellé egy mini edzőtábort is megszervezett Lóczi Péter. A hangulat mellett az edzőmeccsek eredményességére sem lehetett panasz, hiszen két magabiztos sikerrel folytattuk a felkészülést.

Pénteken Békéscsaba volt az első állomás a KTE LA U19 számára, ahol az Előre hasonló korosztályú együttesével találkoztak. Nem lehetett panasz a játékra, hiszen 4-0-ra nyertünk riválisunk otthonában. Innen Tótkomlósra utazott a társaság, ahol csapatépítő edzőtáboron vettek részt, ezalatt nem maradt el a közös bográcsozás, főzés, strandolás, és egy kisebb buli is belefért. Szombaton a házigazda Tótkomlós felnőtt csapata volt az ellenfél, akiket 5-3-ra győztek le a fiatalok.

Lóczi Péter így értékelte a meccseket, illetve a hétvégét:

„Háromnapos edzőtáborba utaztunk Békés megyébe, ahol két meccset is játszottunk, illetve számos csapatösszetartó programon vettünk részt. A szállásunk és a tábor központja Tótkomlóson volt, én egyébként innen származom, és több évet is futballoztam itt, ezért a régi kapcsolatok miatt könnyen ment a szervezés. Pénteken Békéscsabán játszottunk az akadémia U19-es csapatával, 4-0-ra győztünk, szombaton aztán megye I-es Tótkomlós felnőtt csapatát sikerült 5-3-ra megvernünk. Mind a két meccsen nagyon meg voltam elégedve a látottakkal, visszakaptam a srácoktól azokat az elemeket, amiket kértem tőlük. A nagy meleg ellenére is, mind a két mérkőzésen hatalmas iramot diktáltunk. A tizenhat órán belül lejátszott két meccs sokat kivett a csapatból, de a közös bográcsozásra, főzésre, strandolásra, és kisebb bulizásra azért még maradt energia és idő. Tartalmasnak ítélem meg az itt eltöltött néhány napot, a srácok talán még közelebb kerültek egymáshoz, illetve én is jobban megismertem őket!"

Mérkőzések:

Békéscsaba – KTE LA U19 0-4 (Györgye, Bodor Z., Busa, Csúri)

Tótkomlós (megye I.) – KTE LA U19 (Bodor Z. 3, Huszka, Bellák)

Szerző: KTE/kteakademia.hu

Kapcsolódó galéria