Két korosztályunk is duplázott hétvégén

Edzőmeccs és futsal torna. 

A KTE LA U11-es és U10-es korosztálya is újabb tartalmas hétvégén van túl, a Vasas elleni edzőmeccsek mellett Tiszaalpáron szerepeltek futsal tornán.

Torbavecz Tamás (U11) értékelése:

„Szombaton a Vasassal játszottunk edzőmeccset a Fáy utcában, ahol ezúttal nem voltunk egy súlycsoportban ellenfelünkkel. Egyénileg és csapatszinten is előttünk járt a Vasas, mely sebességben fölénk kerekedett szinte minden poszton. Nincs időnk azonban szomorkodni, a héten megyei futsal döntő vár ránk, ahol szeretnénk javítani. Ezt követően elkezdődnek a szabadtéri edzések, illetve a Bozsik „A” tornák, ahol erős ellenfelekkel fogunk találkozni. Csapatunkból Hoffman Csanádot szeretném most kiemelni, aki mesterhármast ért el, emellett mezőnyben is hasznosan játszott.”

A tiszaalpári Bozsik Futsal Tornán ezúttal Czéh László irányította az U11-es korosztályt:

„Mindenekelőtt szeretném kiemelni a szervezők munkáját, le a kalappal előttük! Nagyon kitettek magukért, a gyerekeket például egyenként, név szerint szólították, mint a nagy meccseken, az edzőknek és a szülőknek végig biztosítottak mindent, a gyerekek pizzát is kaptak a végén. A tornáról annyit, hogy a srácok végig odatették magukat, jó eredményeket értek el. Kiemelni nem szeretnék senkit, mert az összes gyerek nagy elánnal futballozott.”

Verebélyi Gábor (U10) értékelése:

„Három hónap kihagyás után, most léptünk újra nagyobb pályára, ami kicsit szokatlanul érintette a srácokat a teremidőszak után. A Vasas edzőjével úgy egyeztünk meg, hogy négy 20 perces mérkőzésre osztjuk a játékidőt, így többet tudtunk kísérletezni. Az első részben nagyon jól kezdtünk, uraltuk a mérkőzést, szép helyzeteket alakítottunk ki, szép gólokat is szereztünk. A második és harmadik részben forgattam a játékosokat, hogy minél több poszton kipróbálják magukat, szokják a különböző posztokat, ez meg is látszódott a játékunkon, főleg a labdakihozatalokban hibáztunk nagyokat. Sajnos nem tudtunk jól reagálni azokra a szituációkra, amikor az ellenfél egy az egyben ránk állt. Az utolsó negyedre újra rendeztem a sorokat, ezután újra kiegyenlített, jó mérkőzést játszottunk. A felkészülés jól mutatta, hol állunk jelenleg, illetve honnan indulunk a két hét múlva kezdődő Bozsik tornáknak. Czéh Barnabás Papp Kálmán, Lippai Tamás játékát tudom ezúttal kiemelni. Vasárnap Tiszaalpáron vettünk részt futsal tornán, ami nagyon jól sikerült, hiszen tartalékos csapattal érkeztünk, mindössze egy cserével játszottuk végig a tornát. Nagyon sok gólt, szám szerint 30-at szereztünk az 5 meccsen, amihez csupán 3 kapott párosult. A játékosok nagyon lelkesek voltak, a 9 gólos Gulyás Andor, illetve a kapusunk, Berki László kapott oklevelet. Gratulálok a fiúknak!”

Szerző: KTE/kteakademia.hu