Két korosztályban rendezünk tornát vasárnap

A RUK edzések helyett ezúttal tornán találkoznak a gyerekek. 

Vasárnap U10-es és U11-es csapatok népesítik be a Széktói Stadiont, akadémiánk HÉP Kupa néven rendez tornát. A rendezvényen a RUK tehetséggondozási program során meghívott gyerekek is részt vesznek egy-egy csapattal, így edzések helyett most tornán kerül sor az összetartásra.

A HÉP Kupára a Vasas, a Szolnok, a SZEOL és a Szeged-Grosics érkezik, míg a KTE LA mellett a kecskeméti csoport RUK válogatottja is résztvevő lesz. A torna jó alkalmat nyújt arra, hogy ismét együtt futballozhassanak a tehetségek, így a RUK programnak ez lesz gyakorlatilag az aktuális összejövetele.

„A ötlet menet közben alakult ki, eredetileg a Vasassal kötöttünk le edzőmeccseket, akiket visszahívtunk. Végül kibővült a kör, a gyerekek szempontjából is hasznos, hogy több erős ellenféllel mérhetik össze tudásukat. A tornán ott lesz a kecskeméti csoport RUK válogatottja is, edzések helyett tehát ezúttal a gyerekek tornán futballozhatnak együtt. A tehetséggondozási program ezzel még nem ér véget tavaszra, felméréseket tervezünk a következő alkalomra” – mondta Verebélyi Gábor.

HÉP Kupa (04.28., vasárnap):  

U11: SZEOL, Szolnok, Vasas, KTE LA, KTE RUK (Széktói műfű, 10:00)

U10: Szeged-Grosics, Vasas, Szolnok, KTE LA, KTE RUK (Széktói Stadion, 10:00)

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu