Két korosztály is részt vett a Sátor Kupán

Gödöllőn járt az U10 és az U9. 

A gödöllői Sátor Kupán vettek részt a KTE LA korosztályos csapatai, az U10-es korosztály címvédőként vett részt a tornán, az U9 először kapott meghívást.

Verebélyi Gábor (KTE LA U10) értékelése:

„Nagyon pozitívan indultunk a tornának, hiszen címvédőként érkeztünk, jól sikerült a felkészülés is. Az már az elején jól látszott, hogy a legerősebb csoportba kerültünk, így kemény mérkőzésekre számíthattunk. Jól kezdtünk, a Nyergesújfalu csapata ellen sima győzelmet arattunk. A második meccs sem indult rosszul, vezettünk az Egervári-Halmai Focisuli ellen, de sajnos két szerencsétlen gólt kaptunk, így ez a mérkőzés elment. Ezt követte egy döntetlen a Ferencváros ellen, majd nagy küzdelemben, okos játékkal legyőztük az ASI Dinamó csapatát. Mivel az csoportban körbeverés volt, így három kilenc pontos csapat állt előttünk, nekünk hét pontunk volt az utolsó mérkőzés előtt. Jól tudtuk, ha győzünk csoportelsők vagyunk, ha nem, akkor az alsó ágon folytatjuk. A fiúk így álltak bele a mérkőzésbe, jól játszottak a Gloriett ellen, de végül a helyzeteinket sorozatban kihagyva, valamint egy potyagólt kapva alul maradtunk. Az alsó ágon a BVSC-Zugló csapata várt minket, őket öt góllal legyőztük. Az eredmény tekintetében csalódottak lehetünk, de a mutatott játék nagyon pozitív volt. A helyzetkihasználásban fejlődnünk kell.”   

Pelikán István (KTE LA U9) értékelése:

„Nagy várakozás előzte meg a gyerekek részéről a tornát, hiszen az elsők egyike volt ez a nyáron alakult korosztályunknál. Jó volt látni őket más csapatok ellen is játszani, fel lehetett mérni miben kell előrébb lépni, illetve mi az, ami jól működik. A fejlődés látható mindenkinél, ami biztató a jövőre nézve. Az ilyen tartalmas hétvégék viszik előre a játékosokat.”

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu