Két csapattal nyert tornát a KTE LA U13

Kiskunhalason lépett pályára csapatunk.

Hétvégén Kiskunhalason rendezték a II. Szilády Top Ár Kupát, melyen U13-as csapatunk vett részt. Verebélyi Gábor két csapatra osztotta fel keretét, egy lila és egy fehér együttes is harcba szállt így a végső sikerért. Ellenfelünk a Szilády RFC, a SZEOL és a Soltvadkert volt, a házigazdák szintén két csapattal indultak.

A nap során végig nagyon jól futballoztak csapataink, csak egymás ellen játszottak döntetlent, melynek köszönhetően pontban azonos teljesítménnyel zártak az első két helyen. A gólkülönbség végül a lila keretnek kedvezett az eredményhirdetésnél.

Verebélyi Gábor értékelése:

„A felkészülés első hetének zárásaként a II. Szilády Top Ár Kupán vettünk részt a 2008-as korosztállyal. Mindig szívesen megyünk Kiskunhalasra, most a keretet ketté bontottam, így két csapattal neveztünk erre a 6 résztvevős tornára. A 18 perces mérkőzéseken az elsőt máris egymás ellen játszottunk, ami 1-1-es döntetlennel zárult. Innentől kezdve már mind a két csapatunk, minden mérkőzését magabiztosan megnyerte a SZEOL, a Szilády és Soltvadkert csapatai ellen, így bebiztosítottuk az első két helyet a tornán, amit végül a lila csapatunk nyert jobb gólkülönbséggel. A torna válogatottjába három játékosunk is bekerült Hajnal Viktor, Kenderes Máté és Gajdos Márk személyében.  Gratulálok a csapatnak! A héten már négy edzéssel, illetve egy Újpest elleni mérkőzéssel folytatjuk tovább a felkészülést.”

Szerző: Nyitray András (fotó: halasmedia.hu)