Kapott gól nélküli sikerek a régiós bajnokságban

Nyert az U13 és az U12 is. 

U13-as és U12-es csapatunk a Békéscsaba UFC-t fogadta vasárnap hazai környezetben. Sziegl Gábor együttese megőrizte veretlenségét, míg Dócs Dánielék első győzelmüknek örülhettek a szezonban.

A KTE LA U13 már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát. A 10. percben Hajnal Norbert volt eredményes egy baloldali akció végén, majd még az első félidőben egy öngóllal alakult ki a végeredmény, Visinka beadásába csúsztatott bele egy békéscsabai játékos.

U13: KTE LA – Békéscsaba UFC 2-0 (2-0)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 5. forduló

KTE: Makádi – Balis, Tóth B., Jócsák, Visinka – Hajnal, Fodor, Szabados – Balla, Tóth L., Pusztai.  

Csere: Mányoki, Nagy K., Faragó, Juhász.

Gól: Hajnal (10.), Máté (19. – öngól)

Sziegl Gábor: A játék döntő többségben az ellenfél térfelén zajlott, a kapunk egy eladott kipasszolást leszámítva nem forgott veszélyben.  A játék képe alapján nyerhettünk volna simábban is, ha egyrészt jobban kihasználjuk a lehetőségeinket, másrészt hatékonyabban játszunk a középső harmadban. Nem volt rossz, de nem voltam elégedett a játékkal, több van a csapatban.

Az U12 is az elejétől kézbe vette a meccs irányítását, Doktor azonnal vezetéshez is juttatta a csapatot, amit Petényi szép egyéni alakításával sikerült megduplázni a szünetig. Fordulás után sem vett vissza a tempóból csapatunk, előbb Gál lőtt távolról szép gólt, majd kijátszott akció végén Csizmadia is betalált.

U12: KTE LA – Békéscsaba UFC 4-0 (2-0)

U12 I. osztály, Dél-Kelet, 5. forduló

KTE: Bogdán – Bodnár, Koncz, Gyapjas – Losonczi, Doktor – Petényi, Nagy B., Lőrincz.

Csere: Móczó, Nagy I., Gál, Terbe, Csizmadia D.

Gól: Doktor (3.), Petényi (16.), Gál (38.), Csizmadia D. (44.)

Dócs Dániel: A mérkőzést az első perctől kezdve irányítottuk, ez gyorsan góllá is érett, majd további gólokkal döntöttük el a pontok sorsát. Főleg az első félidőben láttam azt, amit kértem a srácoktól. Pénteken egy órával hamarabb érkeztünk az edzésre, hogy videón elemezzük az előző meccset. Látták azokat a hibákat, amin változtatni kell, talán ennek is betudható, hogy támadásnál szélesek tudtunk maradni, így üres területek nyíltak meg előttünk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu