Kapott gól nélkül nyert az U19 és az U16 is

Eredmények. 

Akadémia szekciónk alapvetően jó hétvégét zárt a bajnokságokban, hiszen két együttesünk is győztesen hagyhatta el a pályát.

U19: KTE LA – BVSC 2-0 (1-0)

U19 Alap csoport, 4. forduló

KTE: Győri – Varga B., Pikó, Kárpáti, Balis, Balla, Szabó Á., Szekeres, Bálint, Horváth A., Szabó H. Csere: Fodor, Várszegi.

Gól: Varga B., Várszegi

Lóczi Péter: – Rendkívül nehéz és hajtós mérkőzés volt. Kiváló erőkből álló ellenfelet győztünk le. A hirtelen esőzés méllyé és csúszóssá tette a pályát, ami nem kedvezett a kombinatív játékunknak, de küzdéssel és nagy akarattal sikerült kompenzálni a technikai hibáinkat. Ismét kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést, szépségdíjas gólokat szereztünk, büszke vagyok a fiúkra!

U17: KTE LA – ZTE 0-1 (0-0)

U17 Alap csoport, 3. forduló

KTE: Péter – Keindl, Kovács D., Szabó B., Osvald, Révész, Lőrincz, Sódar, Dömötör, Szabó B., Hajma. Csere: Pataki, Petényi, Doszkocs, Kovács M.

Csima Gyula: – A mérkőzés összképe nem volt rossz. A csapat védekező játéka és a támadások szervezése megfelelő volt. Sajnos a támadóharmadban rengeteg technikai hibát követtünk el, így kevés helyzetet alakítottunk ki, minimális esélyünk volt a gólszerzésre. Ezen sok munkával kell javítani. A mérkőzést így az ellenfél határozottabb játékosai döntötték el.

U16: Nyíregyháza – KTE LA 0-3 (0-1)

U16 Alap csoport, 3. forduló

KTE: Katona – Hoffman, Fürj, Utasi, Balogh, Nagy Á., Köblös, Simon B., Fenyvesi, Tóth F., Jozic. Csere: Supka, Keresztes, Sindel.

Gól: Köblös (3)

Benke József: – Több játékosnak nem a saját posztján kellett játszania, talán ennek is volt köszönhető, hogy nagyobb koncentrációval, akarattal futballoztunk, hogy minél kevesebbet hibázzuk. Ha mégis átjutottak rajtunk, kapusunk több ziccert is hárított. Támadásban az utolsó passzok, átadások sokkal pontosabbak voltak, többnyire a széleken tudtunk a védelem mögé kerülni, a gólokat is ilyen támadások után szereztük. Kiemelkedett Köblös Máté, Jozic Márkó és Nagy Ákos is.

Szerző: KTE/kteakademia.hu