Kaposváron nyert az U19

Hétközi bajnokin gyűjtöttük be a pontokat. 

Szerdán hétközi bajnoki mérkőzést játszott a KTE LA U19-es korosztálya, csapatunk a Kaposvár vendége volt. Csordás Csaba együttese jó játékkal szerzett három pontot, góljainkat Vágó és Sallai jegyezte.

A KTE LA jól kezdte a meccset, Vágó egy pontrúgás után gyorsan vezetéshez juttatta csapatunkat. A folytatásban is uralta a találkozót Csordás Csaba együttese, több helyzetünk is volt, ám ezek kimaradtak. A Kaposvár a második félidőben sem tudott kellően feljavulni, kapura alig voltak veszélyesek. A 74. percben végül sikerült eldönteni a találkozót, egy szép támadás végén Sallai talált a kapuba egy visszapasszolt labda után.

U19: Kaposvár – KTE LA 0-2 (0-1)

U19 II. osztály, 18. forduló

KTE: Kovács D. – Szabó G., Vágó, Drabik, Szász – Hirman, Daróczi (Szőke 78.), Sallai – Richter (Kemenczés 51.), Szalai (Fekete 84.), Kovács P. (Bessenyei 84.)

Gól: Vágó (7.), Sallai (74.)

Csordás Csaba: Nagyon jól mentünk bele a mérkőzésbe, hasonlított ez a nyíregyházira, annyi különbséggel, hogy egy pontrúgásból mi tudtunk vezetést szerezni. Utána megint futószalagon gyártottuk a helyzeteket, négy ziccerünk is volt, ezeket azonban kihagytuk. Szerencsére a második félidőben is folytatódott ez a jó teljesítmény, megvoltak a helyzeteink, a Kaposvár talán kétszer találta el a kaput. Magabiztosak voltunk, majd a végén el is döntöttük a pontok sorsát egy szép támadás végén.

Szerző: KTE/kteakademia.hu