Kaposváron folytatódott a Bozsik-program

Az U10 és az U11 is pályán volt.

A KTE LA U10 és U11 Kaposváron folytatta szereplését a kiemelt Bozsik-programban, ahol külföldi csapatokkal is összemérhették tudásukat.

Fűkő Péter (U10) értékelése: – Ellenfelünk a Kapaosvár, a Presov és a Mohács voltak. A fiúk jól teljesítettek. Mindhárom mérkőzésen mi voltunk a kezdeményezőbbek, mi irányítottunk. Voltak nagyon szép támadások, szép gólok. Az összjátékunk sokat fejlődött, nagyon jól veszik észre a ziccer passz lehetőségeit a gyerekek. Összeségében elégedett voltam. A csapat másik része a BKV-hoz látogatott barátságos mérkőzésekre Puskás Zoltán edzővel. A hazaikon kívül a BVSC és RAFC is ellenfelük volt. Ezen a napon is kiválóan fociztak a fiúk. A csapat nagyon egyben támadásban és védekezésben. A befejezésink nagy százaléka góllal végződött, ezért a sok rúgott gól pozitív töltést adott a gyerekeknek. Gratulálok mindenkinek!

Rádi Zsolt (U11) értékelése: – Nemzetközi tornának is beillett volna a Bozsik torna, hiszen a házigazdán kívül egy szlovák és egy szlovén csapattal mértük össze tudásunkat. A héten gyakorolt és megbeszélt technikai és taktikai elemeket jól alkalmaztuk a mérkőzéseken. Sok gólhelyzetet alakítottunk ki és remek egyéni megmozdulások után szép gólokat rúgtunk. Gratulálunk mindenkinek!

Szerző: KTE/kteakademia.hu