Jól sikerült a békéscsabai torna csapatainknak

Az U11 hibátlan napot produkált, de szintet lépett az U10 is.

A KTE LA két korosztályos csapata folytatta szerepelését a régiós A-szintű Bozsik-programban. A békéscsabai tornán nem talált legyőzőre az U11, míg az U10 játékban tudott előre lépni.

Verebélyi Gábor (KTE LA U11):

„Nagyszerű napon vagyunk túl, hiszen mind az öt csapatot sikerült legyőznünk. Amiket az edzéseken gyakoroltunk, már visszaláttam, ha egy kicsivel nagyobb szerencsénk van, akkor még több góllal tudtuk volna megnyerni mérkőzéseinket. A védekezésünk nagyon rendben van, ez sokat segít a játékunkon, négy találkozón gólt sem kaptunk. Minden játékos önmagához képest is kiemelkedő teljesítmény ért el, a torna legjobbja ezúttal Németi Nataniel lett, aki szorgalmával nagyon sokat tesz hozzá kapusként a játékunkhoz. Leginkább az esik jól, hogy az ellenfél edzői több játékosunkat is kiemelik a mezőnyből. Gratulálok a fiúknak! Hétvégén újra forduló, Debrecenbe utazunk, ahol reményeink szerint tovább tudjuk vinni ezt a jó teljesítményt.”

Király Dávid (KTE LA U10):

„A legutóbbi teljesítményünkhöz képest, jelentősen lépett előre a csapat. Egyre több tudatosság volt a játékunkban, az első négy mérkőzésen többnyire jól játszottunk, tetszett a csapat mentalitása, hozzáállása. Az utolsó, zsinórban harmadik mérkőzésre nagyon elfáradtunk, teljesen szétesett a csapat, így azt nem is értékelném. Sajnos több egyéni hibát vétettünk, valamint a támadó harmadban nem voltunk kellően hatékonyak, ezen dolgozni fogunk a jövőben. Jó úton jár a csapat és külön öröm, hogy egy hét alatt sikerült szintet lépni. Reméljük ez a tendencia töretlen marad, és eredményesen meg tudjuk valósítani a képzési célokat."

Szerző: KTE/kteakademia.hu