Jobbnak bizonyult a Fradi

Két korosztályos csapatunk is a fővárosba látogatott.

A KTE LA U12 és U13 a Ferencváros vendége volt szerdán edzőmérkőzésen. A komoly erőt képviselő Fradi mindkét korosztályban jobbnak bizonyult nálunk a felkészülés elején.

U13: FTC – KTE LA 7-1

KTE: Baranyi – Fürj, Balogh, Szebelédi, Roza –Tóth, Hoffman, Simon- Gajdos, Méhes, Csonka

Cserék: Hajnal, Kenderes, Laczkó, Nagy L., Nagy Á., Köblös, Keresztes, Hegedűs

Verebélyi Gábor: Először játszott a csapat nagypályás mérkőzést, rögtön a Fradi ellen a Népligetben. Egész mérkőzésen a hazaiak nagyon jól pressingeltek, ez nagy nyomást jelentett a játékunkra, az első öt percben többször is veszélyeztetett a hazai csapat. Ezután elkezdtük a saját játékunkat játszani, szép kombinációkkal próbáltuk szervezni a játékot, de a középső harmadban szó szerint ledaráltak minket, ami mellé a zöld-fehérek nagy futómennyiséget is raktak. Folyamatosan védekeznünk kellett, kontráinkban bízhattunk, de ezeket a lehetőségeket is kishitűen oldottuk meg, így csak egyet sikerült gólra váltanunk. Tapasztalatszerzésre, iránymutatásra nagyon jó volt ez mérkőzés. A csapatból Baranyi Zétény és Hoffmann Csanád tűnt ki, a cserék után Kenderes Máté is jól szállt be a játékba.

U12: FTC – KTE LA 6-0

KTE: Németi – Lippai, Ónodi, Nagy M., Filus – Gulyás, Czéh, Csorba – Németh.

Csere: Lázár, Király, Papp, Pulai, Baranyi, Hegedűs, Veréb, Lőrincz

Torbavecz Tamás: Ellenfelünk egyéni képességekben és csapatjátékban is magasabb kategóriát képvisel jelenleg nálunk. Nagyon alacsony volt az elmúlt három hét során az edzéslátogatottság, így pontosan azt kaptam vissza a mérkőzéstől, amire előzetesen számítottam. Pozitívum, hogy a gyerekek mindent megtettek a becsületgólért, azonban ez most nem jött össze.

Szerző: KTE/kteakademia.hu