Jó rangadókat vívtunk a Szegeddel

Erős ellenféllel találkoztunk a régiós bajnokságban.

A KTE LA U13 és U12 a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát fogadta hétvégén. A régiós bajnokságban igazi rangadókra került sor, egy szegedi siker, illetve egy döntetlen született.

Az U13-as találkozón a vendégek kétszer is megszerezték a vezetést, de csapatunk mindkét alkalommal visszakapaszkodott, így pontosztozkodásra került sor. Az U12 szünetben még egálra állt ellenfelével szemben, de a második félidő elején kétszer is betalált a Szeged, így elvitte a pontokat.

U13: KTE LA – Szeged GA 2-2 (1-1)

U13 I. osztály, 2. forduló

KTE: Bogdán – Diószegi, Keindl, Gyapjas, Kovács – Terbe, Czumbil, Szabó – Dinók, Gyenes, Bodnár.

Csere: Csizmadia D., Petényi, Koncz, Losonczi, Major, Doktor, Kovács, Csizmadia L.

Gól: Diószegi (30.), Terbe (49.) ill. Mádi (19.), Köteles (39.)

Sziegl Gábor: Valamelyest jobb játékerőt képviselő ellenfelünkkel tudtunk ki-ki meccset vívni.  A helyzetek alapján a vendégek közelebb álltak a győzelemhez, de a szervezettségünkkel meg tudtuk fogni őket. Remek teljesítményt láthattunk a csapattól.

U12: KTE LA – Szeged GA 1-3 (1-1)

U12 I. osztály, 2. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Simon, Szebellédi, Hegedűs – Tóth, Nagy, Kobela – Hoffman.

Csere: Katona, Csonka, Laczkó, Balogh, Roza.

Gól: Tóth (23.) ill. Nyers (2., 34., 37.)

Torbavecz Tamás: Kevés helyzetet tudtunk kidolgozni a mérkőzés egészét tekintve. Az első félidőben mezőnyjátékban még partiban voltunk, döntetlennel fordultunk, de ellenfelünk a második félidőben gyorsaságban és technikailag is fölénk nőtt. A kapott gólok előtt súlyos egyéni hibákat vétettünk. Mentálisan gyengék voltunk, komoly probléma, hogy több játékosunk a hátrány tudatában feladta a mérkőzést.

Szerző: KTE/kteakademia.hu