Jó mérkőzésekkel folytatódott a kiemelt bajnokság

Hazai pályán. 

Hétvégén hazai rendezés mellett zajlott a kiemelt U11, U10, U9-es korosztályú bajnokság, mely során csapataink a Békéscsaba, a Szeged és a Szolnok ellen mutathatták meg magukat.

Pelikán István (U11): – Nagyon jól és hatékonyan játszottunk. Sok helyzetet alakítottunk ki, és jó százalékban értékesítettük is azokat. A gyerekek nagyon jól alkalmazták a letámadást, így nagy részben az ellenfél térfelén volt a labda a mérkőzéseken. Nehéz ellenfelek ellen, jó iramú mérkőzéseken sikerült alkalmazni az edzésen tanultakat. Gratulálunk a gyerekeknek, hetek óta jól játszanak, az edzéseken és a mérkőzéseken is.

Filus Gábor (U10): –Nagyon jó mérkőzéseket játszottunk. A gyerekek védekezésben, támadásban és mezőnyben is nagyszerű teljesítményt nyújtottak. Nagyon szép támadásokat tudtunk vezetni a széleken, amiből a végén gólokat lőttünk. A helyzetkihasználáson picit javítani kell, de nagyon büszke vagyok a gyerekek teljesítményére, illetve a pályán mutatott játékra. Csak gratulálni tudok!

Fűkő Péter (U9): – A gyerekek jót teljesítettek, ügyesen fociztak. A legfőbb cél az egyéni képesség fejlesztése ebben a korban, és számomra öröm látni, hogy mindenki előrébb lépett saját magához képest. Sok szép cselt és megoldást láttam, amit sikeresen oldottak meg, vagy olyan pozitív döntéseket hoztak az esetek nagyrészében, amelyek az eredményt döntően befolyásolták. Gratulálok mindenkinek, ügyesek voltak!

Szerző: KTE/kteakademia.hu