Jó meccseket játszottunk az MTK-val

Élvonalbeli klubbal játszottunk edzőmeccseket. 

U17-es és U16-os korosztályunk az MTK-val játszott edzőmeccseket kedden délután. Mindkét találkozó szoros eredményt hozott, az U16 gólzáporos döntetlennel zárt, míg az idősebbek 2-1-re kikaptak.

Az U17-es meccs az első perctől nagy iramban zajlott, az első félidőben inkább az MTK dominált, de meddő fölényük csak kisebb lehetőségeket hozott. A második játékrész kiegyenlített játékot hozott, akadtak helyzetek mindkét kapu előtt. Szalai révén a vezetést is megszerezhettük volna, de a kihagyott helyzetet góllal büntette az MTK. Alig tíz perc elteltével Száhl robogott el a baloldalon, beadásából Edmilson egyenlített, de a lüktető meccs hajrájában az MTK szerezte meg a győztes gólt.

U17: KTE LA – MTK 1-2 (0-0)

KTE (1. félidő): Berta - Sörös, Treiber, Száhl, Récsei - Busa - Szedmák, Pécsi, Fekete, Bakos - Bessenyei

KTE (2. félidő): Cseh - Barkóczi, Treiber, Kovács, Száhl - Kasztel - Edmilson, Ugrai, Fekete, Faragó - Szalai

Gól: Edmilson

Király Dávid: Nagyszerű mérkőzést játszottunk egy remek csapat ellen. Több, eddig kevesebb játékidőt kapó játékosomnak is lehetőséget tudtam adni. Sok pozitív dolgot láttam, valamint szembesültünk a hiányosságainkkal, amiket a jövőben pótolni fogunk. Gratulálok a csapatomnak, sok sikert az MTK-nak!

Az U16-os csapat igazán gólzáporos meccset játszott a fővárosiakkal. Az első játékrészben egy kecskeméti gól esett, fordulás után aztán mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, ezekből további öt találat született.

U16: KTE LA – MTK 3-3 (1-0)

KTE: Bodor B. – Dénes, Kuchta, Bányai, Orlov – Csúri, Hatvani, Győrfi – Bellák, Bodor Z., Major.

Csere: Földi, Vörös, Pap, Nagy L., Bódy, Rózsa, Mhilli

Gól: Bodor Z. (2), Mhilli

Széchenyi Márton: Nagyon jó iramú edzőmérkőzést játszottunk első osztályú ellenfelünk ellen. Bátran, magabiztosan álltunk bele a párharcokba, ami különösen tetszett. Számunkra kiemelten fontos volt, hogy az a pozitív spirál, amiben a csapat egy jó ideje benne van, ne törjön meg. A mutatott játékkal és eredménnyel ezt a célunkat el is értük. Kiemelném Bodor Bendegúzt, aki szenzációs védést mutatott be.

Szerző: KTE/kteakademia.hu