Jó meccseket játszottunk a Szegeddel

Döntetlen és vereség.

A KTE LA U13 és U12 a Szegeddel találkozott hazai környezetben ezúttal. Az idősebbek a hajrában buktak el egy pontot, a fiatalabbak viszont mentettek egyet.

U13: KTE LA – Szeged 0-1 (0-0)

U13 Dél-Kelet, 9. forduló

KTE: Lázár – Veréb, Szabadi, Ónodi, Papp – Csorba, Czéh, Lőrincz – Mező.

Csere: Pulai, Nagy M., Németh, Kristóf, Baranyi, Gulyás.

Gól: Szanka (70.)

Dócs Dániel: - A mérkőzés nagy iramban kezdődött, de igazából az ellenfél helyezett minket nagy nyomás alá, több helyzete is volt a Szegednek az első húsz percben. Nem találtuk a mérkőzés ritmusát, lassan és pontatlanul játszottunk. Szünetben rendeztük a sorainkat, a folytatás már jobban nézett ki, adódtak helyzeteink is. Nem volt egyszerű mérkőzés, a pályán és sajnos a pályán kívül is ment az adok kapok. Hatalmas helyzetek maradtak ki mindkét oldalon, végül egy szöglet után kifejelt labdára jól érkezett a szegedi játékos, amit aztán messziről jól lőtt el. Igazságosabbnak éreztem volna a döntetlent.

U12: KTE LA – Szeged 2-2 (0-1)

U12 Dél-Kelet, 9. forduló

KTE: Endre – Turóczi, Gál M., Gál B., Szenczy – Kovács K., Horváth, Paor-Smolcz – Deák.

Csere: Tóth B., Sápi, Mészáros, Meggyesi, Bovier, Czúth, Oláh, Bencze, Riczu.

Verebélyi Gábor: Két hasonló képességű csapat találkozott, így igazságos döntetlen született. Mi több technikai hibával játszottunk, mint a Szeged, de nagyobb akarattal 2-0-ról sikerült felállnunk, egy kis szerencsével a győzelmet is megszerezhettük volna. Kis lépésekben haladunk előre, sok munka vár még ránk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu