Jó meccseket játszottunk a Fradival

Az U17 kikapott, az U16 nyert. 

Újabb hasznos edzőmeccseken van túl U17-es és U16-os csapatunk, akik a Ferencvárossal játszottak edzőmeccseket hétvégén. Az U16 nyert, az U17 szoros meccsen maradt csak alul.

U17: KTE LA - FTC 1-3 (1-0)

Kezdő: Nagy - Barkóczi, Kovács, Száhl, Récsei - Ugrai - Szalai, Kasztel, Fekete, Faragó - Bessenyei

Cserék: Berta, Sörös, Edmilson, Busa, Szedmák, Bakos.

Gól: Faragó

Király Dávid: Nagyszerű mérkőzést játszottunk, 60 percig egyenrangú ellenfelei voltunk a Ferencvárosnak. Nyomás alatt is bátran játszottunk, ami nagyon pozitív volt számomra. Amennyiben így fogunk teljesíteni a bajnokikon, akkor merhetünk nagyot álmodni. Gratulálok a csapatomnak és sok sikert kívánok a Ferencvárosnak!

U16: KTE LA – FTC 5-2 (2-1)

KTE: Bodor B. – Orlov, Kuchta, Bányai, Bódy – Csúri, Győrfi, Hatvani – Bellák, Bodor Z., Major.

Csere: Cseh, Gulyás, Pap, Nagy, Vörös, Rózsa, Földi.

Gól: Major 3, Bodor Z., Orlov

Széchenyi Márton: Leszögezhetjük, hogy jó eredményt értünk el, sőt, inkább bravúrt. A Ferencváros egy elitligában szereplő, nagy múltú klub, a játékosok is meg akarták mutatni magukat. A kezdőktől a cserékig mindenki maximumot nyújtott. Jól megszerveztük a védekezésünket, betartották a gyerekek a taktikai utasításokat is. Végig fent védekeztünk, hibákra kényszerítettük a Fradit, ezeket kegyetlenül ki is használtuk. Jár a dicséret a csapatnak, még ha ez csak egy edzőmeccs is volt, mert ez egy szép siker. Ezt a teljesítményt kell stabilizálni!

Szerző: KTE/kteakademia.hu