Jó meccseket játszottunk a Debrecennel

Két felkészülési meccs volt kedden.

A KTE LA U13 és U12 kedden a DVSC-t fogadta felkészülési mérkőzéseken. Mindkét találkozón potyogtak a gólok, szoros küzdelemben végül egy debreceni, illetve egy kecskeméti siker született.

U13: KTE LA – DVSC-DLA 3-4

Verebélyi Gábor: Jó színvonalú mérkőzést játszottunk Debreceni Labdarúgó Akadémiával. Az egész meccs kiegyensúlyozott játékot mutatott mindkét oldalról. Az első játékrészben a debreceni csapat dominált, nyíltabban vállalta fel a támadójátékot, ebben a periódusban középpályán nehezen tudtuk megtartani a labdát, nehezen alkalmazkodtunk az ellenfél játékstílusához. A második játékrészben is folyamatos volt a debreceni nyomás, a középpályán rendezettebbek voltunk, viszont elöl nem tudtuk megtartani a labdát. A lejátszott kétszer 30 perc után 1-2 volt az állás a vendégeknek.   A bónusz harmadik játék részben már csapkodóbb volt a játék, sikerült kiegyenlítenünk, ezután a debreceniek szereztek két gyors gólt, amire mi egyszer válaszoltunk. Nagyon hasznos mérkőzésen vagyunk túl, amely jól szolgálta a felkészülésünket.

U12: KTE LA – DVSC-DLA 6-4

Torbavecz Tamás: Kiváló iramú mérkőzést játszottunk. Az első harmadában a középpályán mi nyertük meg a párharcok többségét, mozgékonyan, gyorsan játszottunk, jól használtuk ki a mélységi területeket, illetve kiválóan érkeztünk a kapu elé, a mi akaratunk érvényesült. A második harmadban ellenfelünk mezőnyfölényben játszott, védekezésre kényszerültünk, de ezt jól szervezetten tettük. A harmadik harmad első felében ellenfelünk gyorsaságban és játéktudásban is fölénk nőtt, pár perc alatt négy gólt kaptunk. A harmadik harmad második felére óriási területek voltak mindkét oldalon, és az adok-kapok játékból mi jöttünk ki jobban.

Szerző: KTE/kteakademia.hu