Jó iramú meccseket játszottak a kicsik

Folytatódtak a bajnokságok.

A 4. fordulót rendezték meg hétvégén az U11, U10 és U9 korosztályú kiemelt bajnokságokban. Csapataink ezúttal a Gödöllővel és a Szolnokkal találkoztak.

Pelikán István (U11): - A gyerekek nagyon jó iramú, a támadó focit és a labdakihozatalokat bátran felvállaló mérkőzésen játszhattak a Gödöllő ellen. Ezen a labdaszerzéseinkből sok lehetőséget alakítottunk ki, ami eredménnyel is párosult. A második mérkőzésünket a Szolnok ellen játszottuk, itt a jó kezdés után visszaestünk, nem tudtunk dominálni. Nem voltunk elég hatékonyak a támadásépítésben és a helyzetkihasználásában, ami vereséghez vezetett. Jött a Gödöllő elleni visszavágó, ami szinte hasonló forgatókönyvet hozott, mint az első meccs, a pontos befejezések itt győzelmet értek. A Szolnok ellen is jobban játszottunk ezután, aminek szoros győzelem lett vége, mivel nem tudtuk időben lezárni a találkozót helyzeteinkből. A gyerekek nagyon jól játszottak összességében. Védekezésben hatékonyak voltak, sok labdát szereztek, támadásban kreatívak és gyorsak. Amennyiben a kapu előtt még pontosabbak vagyunk, akár még több gólt lőhettünk volna.

A csapat tagjai: Kárász Bence, Ábrahám Zalán, Czibók Dávid, Csóka Dávid, Takács Máté, Csutak Ármin, Kriskó Zente, Nagyhmihály Áron, Tapodi Bence, Arany Kende, Kocsis Nimród, Farkas Zétény, Eiler Tamás

Felkészítő edzők: Pelikán István, Kovács Zsolt, Fehérvári Noémi

Filus Gábor (U10): - Mindkét csapat ellen megvoltak az helyzeteink, szép támadásokat vezettünk az első meccseken, amiket gólokkal sikerült befejeznünk. Sajnos a másik két mérkőzés ennek szöges ellentétje volt, támadásban és védekezésben is visszaestünk, sok volt a pontatlan passz és a helyezkedési hiba. Ezen javítani kell, dolgozunk tovább.

A csapat tagjai: Scheiner Zsombor, Bovier Dávid, Nagy Dániel, Szuetta Bános, Bertus Lóránt, Czéh Kamilla, Békési András, Kovrig Martin, Komonyi Marcell, Némedi Bátor, Szikora Péter, Dunai Dominik.

Fűkő Péter (U9): - A gyerekek ügyesek voltak, sok jó teljesítmény volt a csapaton belül. Mindenki kapott lehetőséget, hogy több poszton is futballozhasson. Most már az alapvető elemekkel mindenki tisztában van, ez is egyre jobban működik. Ellenfelünknek szintén gratulálunk, ügyesen fociztak!

A csapat tagjai: Papp Barnabás, Hoffman Bendegúz, Ilyés Benedek, Paor-Smolcz Csanád, Bisztricsány Nimród, Pálnok Zalán, Tóth Barnabás, Gyenes Benett, Gyenes Gergő.

Szerző: KTE/kteakademia.hu