Jó hangulatban telnek nyári táboraink

Második hete tart.

A nyári szünetben a táboroké a főszerep, utánpótlás edzőink vezetésével klubunk is több programot kínált az ifjú labdarúgó palántáknak. Nagy létszámban, igen jó hangulatban teltek a klasszikus focitáboraink.

Két héten át folyamatosan lelkes és szorgalmas gyerekek népesítették be a Széktói Stadiont, Fűkő Péter vezetésével edzőink vezényelték le a KTE nyári focitáborait. Minden kisfiút és kislányt szeretettel vártunk, függetlenül attól, hogy milyen előképzettséggel rendelkeznek, ezáltal is jobban megismerhették a KTE családot. A gyerekek az első héten a KTE NB I-es játékosaival is találkozhattak, hiszen már a felkészülés is tartott addigra, ez szintén nagy élmény volt a kicsiknek.

A turnusok napi két edzéssel és egyéb színes programokkal zajlottak.

– A délelőtti foglalkozásokon technikai fejlesztés volt a fő cél, hogy a 90 perc alatt minél több hasznos labdaérintése legyen a gyerekeknek. A nap második felében kis játékoké volt a főszerep, amelyeken okleveleket és kupákat lehetett gyűjteni. Az első héten máris öt edző foglalkozott közel 75 gyerekkel, ez a szám a folytatásban sem változott lényegesen. Kellemesen elfáradt a pénteki napra mindenki, az óvodásoknak hatalmas elismerés jár azért, hogy végig csinálták az utolsó percig a feladatokat. Több olyan kisfiú is részt vett a táborban, akik később akár az egyesület színeiben is űzhetik tovább ezt a fantasztikus sportot – mondta Fűkő Péter.

A következő kettő hétben már tehetséggondozó táborunkkal folytatódik a nyár, ahol a már igazolt játékosokra fókuszálunk, a régió és a megye tehetséges fiataljainak részvételével.

Szerző: KTE/kteakademia.hu