Jó eredmények születtek a főpróbán

Felkészülési meccsek. 

Korosztályos csapataink több felkészülési mérkőzéssel hangoltak a közelgő tavaszi rajtra, az eredmények bizakodásra adhatnak okot. 

U15 korosztály: KTE LA- III. kerületi TVE 1-0

Torbavecz Tamás: – Kiválóan szolgálta felkészülésünket a mérkőzés, mert labdabiztos és fizikálisan erős ellenfél ellen tudtunk gyakorolni. Jó iramú mérkőzést játszottunk, értékes tapasztalatokat szereztünk.

U16 korosztály: KTE LA- III. kerületi TVE 3-1

Benke József: – Utolsó felkészülési mérkőzésünkön a III. Kerület korosztályos csapatát láttuk vendégül. Sikerült megvalósítanunk, amit elterveztünk, sok párharcot nyertünk meg, amiből helyzeteket tudtunk kialakítani. Védekezésben határozottak voltunk, ennek köszönhetően tudtuk megnyerni a mérkőzést.

U17 korosztály: III. kerületi TVE - KTE LA 2-1

Bódi Attila: – Ellenfelünk ősszel a kiemelt bajnokságban szerepelt, komoly játékerőt képvisel. Ennek tükrében nagyon elégedett vagyok a srácokkal, mert egy kiegyenlített mérkőzést játszottunk. A teljesítményünk most is meg volt, de mégsem jött az eredmény. Ezen kell javítani, hogy a keményen elvégzett munka sikerélményt is adjon és pontot vagy pontokat is szerezzünk majd egy ilyen játékkal.

U19 korosztály: SZEOL FC - KTE LA 2-1

Lóczi Péter: – Fáradtabban mozogtunk, hat nap alatt a harmadik mérkőzésünk volt. Az első félidei hibáinkat kihasználta a Szeged és három gólos előnybe került. A második félidőre már feljavultunk, és átvettük a játék irányítását, de az eredményt nem sikerült megfordítanunk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu