Jó ellenfelekkel meccselt az U10 és az U9

A Vidi vendégei voltak.

Mindkét korosztályos együttesünk Székesfehérváron játszott hétvégén edzőmeccset, ami újabb jó tapasztalatszerzésnek bizonyult számukra.

Pelikán István (U9) értékelése: - Nagyon jó csapattal játszhattunk! A gyerekek mindent megtettek a mérkőzésen, hogy tudásukat megmutassák, küzdöttek végig. A mérkőzés egyes periódusaiban ügyes megoldásokat alkalmaztunk, de akadtak olyan időszakok is, amikor érezhető volt, hogy kell még fejlődnünk sebességben és gondolkodásban. A játék így hullámzó volt, ahogy az egyéni teljesítmények is. Hasznos napon vagyunk túl, ezzel újra fejlődhettek a gyerekek.

Dócs Dániel (U10) értékelése: - Fejlődés szempontjából fontos leckét vettünk. 4x20 percet játszottunk, így jutott mindenkinek elég játékidő. Az első húsz perc azzal együtt is jól nézett ki, hogy lassabban kezdtünk, 2-0-ra vezettünk is. Utána sajnos kijött, hogy fizikálisan erősebb ellenfelünk, ez sebességben is érződött, illetve bátrabban vállalták fel az egy az egy elleni játékokat is. Rengeteg egyéni hibát követtük el, ami a játék sebességének is köszönhető, illetve fejben rendezettebb volt ellenfelünk. Nem volt idő dédelgetni a labdát. Tanulásnak tökéletes volt, ebből kell tovább építkeznünk, hogy gyorsítsuk a játékunkat, gyorsítsuk az alap mozdulatokat.

Szerző: KTE/kteakademia.hu