Ismét idegenben nyert az U14

Az U15 megint nem tudott pontot szerezni.

A KTE LA élvonalban szereplő korosztályos csapatai Pécsen léptek pályára ezúttal. Az U15-ös együttes alaposan megszorongatta papíron esélyesebb ellenfelét, de egy góllal végül a hazaiak bizonyultak jobbnak. Az U14-esek megint megmutatták, hogy idegenben nagyon élnek, végül egy végletekig kiélezett meccset tudtak megnyerni a hajrában.

U15: PMFC – KTE LA 1-0 (1-0)

U15 I. osztály, 13. forduló

KTE: Kőrösi – Gondi, Benke, Kovács P., Szekeres – Kónya – Karsai, Bálint, Átrok, Fekete – Horváth.

Kispad: Radnóti, Erhardt, Veréb, Mahler

Gól: Bachesz (19.)

Szabó Tibor: Kiegyensúlyozott mérkőzésen egy pontrúgás döntötte el a találkozó három pontját. Nem érdemeltünk vereséget, de az ellenfél kapuja előtt határozottabban és bátrabban kell játszanunk!

U14: PMFC – KTE LA 2-3 (0-2)

U14 I. osztály, 13. forduló

KTE: Radnóti – Tóth L. (Gyapjas 7.), Szűcs, Jócsák, Tóth B. (Horváth 72.) – Farkas, Hajnal – Balla (Nagy Á. 54.), Ilyés, Fodor – Kárpáti.

Gól: Vétek (55., 66.) ill. Farkas (25 – büntető), Kárpáti (35.), Nagy Á. (72.)

Paksi Péter: A mérkőzés elején Tóth Laci súlyos csuklótörést szenvedett, akinek ezúton is jobbulást kívánok! Szerencsére ez sem zökkentett ki a csapatot, remek támadásokat vezettünk, kétgólos előnyünk után akár a mérkőzést is lezárhattuk volna. Sajnos sok kihagyott helyzetünk miatt ez nem sikerült, a második félidőben ugyan nem változott a játék képe, de mindkét lehetőségét gólra váltotta az ellenfél. A hajrá fordulatos játékot hozott, a hazaiak mindent megpróbáltak, de a kontráink nekünk is folyamatos veszélyt jelentettek, egyet sikerült is gólra váltanunk, így megérdemelt győzelmet arattunk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu