Ismét a hazai pályában bízhatunk

Csak az U19 utazik.

A KTE LA szinte összes korosztályos csapata hazai bajnoki mérkőzésre készül, egyedül az U19 utazik hétvégén. Az U15-nél változás történt a kispadon, mely közös döntés volt a stáb részéről.

10.26. (szombat):

U19: Nyíregyháza – KTE LA, 13:00

Lóczi Péter csapata nagyon szép eredményekkel kezdte a szezont, ez akkor is igaz, ha utóbbi két fellépésén pont nélkül maradt a gárda. A játékkal nagy gondok ekkor sem voltak, ám a helyzetkihasználáson feltétlen javítania kell a fiataloknak, ha nyerni szeretnének Nyíregyházán.

U17, U16: KTE LA – Dunaújváros, 10:00 és 12:00 (SZIK 1-es)

Az U17 bár megszerezte első győzelmét, Diósgyőrben legutóbb a jó játék ellenére is pont nélkül maradtak. A Dunaújváros egy közvetlen rivális az alsóházban, akik ellen feltétlen illene ismét nyerni. Az U16-nak egy szenzációs győzelmi sorozata ugyan megszakadt, de itt az esély, hogy visszatérjenek a pozitív útra, aktuális ellenfelük még nem szerzett pontot.

U15, U14: KTE LA – UTE, 10:00 és 12:00 (SZIK 2-es)

Az U15 a tavaszi szezonhoz képest alaposan visszaesett, hiszen semmi sem akar összejönni a fiataloknak, egyelőre pont nélkül állnak. A szakmai stábon belül több beszélgetés is lezajlott a hét elején, végül az a döntés született, hogy szombaton már Szabó Tibor irányítja a csapatot. AZ UTE ellen hatpontos derbi jön, hiszen eddig az újpestiek sem brillíroztak ebben a korosztályban. Az U14 pozitív hangulatban készülhetett, egy győzelemmel már meg is erősíthetnék helyüket a középmezőnyben.

10.27. (vasárnap):

U13, U12: KTE LA – Békéscsaba Előre, 11:30 és 10:00 (SZIK 1-es)

A még hibátlan első érkezik a szintén veretlen másodikhoz a régiós bajnokságban, így igazi rangadó jön Sziegl Gábor csapatának. Az számára is izgalmas találkozó következik, itt mindkét együttes a dobogós helyekért küzd a még hibátlan Szeged mögött.

Szerző: KTE/kteakademia.hu