Indul az ovifoci előkészítő!

A 2019, 2020-as születésűeket várjuk.

Indul az új idény, egyben folytatódik óvodai előkészítő programunk is, melynek fő célja az, hogy a gyerekekkel játékos formában ismertessük meg a labdarúgást, egyben kicsit betekintést engedjünk nekik abba is, mi várhatja őket később a KTE kötelékébe kerülve.

Az óvodai programot továbbra is a KTE LA edzője, Fűkő Péter koordinálja majd, akinek felhívó levelét alábbiakban olvashatják:

Kedves Szülők!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy ovifoci előkészítő csoportunkba várjuk a 2019 és 2020 között született gyermekeket. Edzéseink során nagy hangsúlyt fektetünk a játékos, de egyben fejlesztő tevékenységekre, ahol a gyermekek mozgáskoordinációját és labdakezelési készségeit fejlesztjük. Amennyiben úgy látják, hogy gyermekük szívesen mozog és ügyesen bánik a labdával, szeretettel várjuk a jelentkezésüket. Célunk, hogy a gyermekek vidám és biztonságos környezetben ismerkedjenek meg a sport örömeivel és alapjaival.

Az edzésekkel kapcsolatos további információkért és a jelentkezéshez kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségen:

Fűkő Péter (+ 36 70 411 6693) 

Várjuk szeretettel a kicsiket, hogy együtt fedezhessük fel a foci világát!

Üdvözlettel: Fűkő Péter, KTE Labdarúgó Akadémia

Szerző: KTE/kteakademia.hu