Így telnek a fiatalok napjai: Szalai József és Győrfi Enzó

Nem maradnak el az edzések.

A KTE LA játékosai is az akadémia által kiadott és felügyelt edzésprogram szerint végzik a munkát, igyekeznek a fiatalok továbbra is formában tartani magukat. Újabb két játékost kérdeztünk, ezúttal Szalai Józsefet és Győrfi Enzót.

Szalai József (U19):

„Általában tanulással, erősítéssel, futással, sorozat nézéssel, majd egy kis játékkal telnek a napjaim. Reggel felkelek, megreggelizek, utána megcsinálom a leckét, amit feladtak otthonra az iskolából. Ezt ilyenkor a nap folyamán beosztom, viszont van olyan, amikor online van megtartva a tanóra, ilyenkor kevesebb idő jut játszani a TV előtt. Amikor van online erősítő edzés, akkor azt csinálom meg a felnőtt csapattal, emellett az aznapra előírt futást teljesítem. Amikor mindennel kész vagyok, illetve marad időm is, akkor leülök TV elé, bekapcsolom a Playstation-t és elütöm ez az időt még a barátaimmal. Esténként egy jó sorozat, vagy film szokott még következni.”

Győrfi Enzó (U17):

„Az edzéseket itthon végzem egyéni edzésterv alapján, a futásokat futópadon csinálom meg, de jut idő a súlyzós edzésekre is. A tanulás sem marad el természetesen, nagyjából 8-12-ig online óráim vannak, itt abszolút ezzel foglalkozom. Délutánra jutnak a edzések, utána jön egy kis pihenés, de a játék sem marad el a barátokkal. Számomra jó kikapcsolódás volt eljárni konditerembe a foci mellett, de ezt a „hobbit” most itthon kell megoldanom.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu