Így telnek a fiatalok napjai: Richter Tamás, Bogdán Zalán

Az edzések otthon sem maradnak el.

Új sorozatunkban akadémistáinkat kérdezzük arról, hogyan telnek napjaik ebben a szokatlan időszakban. Richter Tamás időnként a gödöllői pályára is kilóg azért, Bogdán Zalán röplabdázó bátyjával jár futni, ha nem otthon tréningezik.

Richter Tamás (KTE LA U19):

„Azzal, hogy itthon kell maradni nem értek véget számomra az edzések, csinálom az elküldött edzéstervet, emellett folyamatosan erősítek is. Egész nap rugdosom a kis labdát a házban egyébként. Mivel régóta akadémista vagyok, szokatlan az itthonlét, de nagyon szeretek a családommal lenni. Most, hogy több időm van, igyekszem sok mindenre jobban odafigyelni, így az étkezésre, a folyadék és vitamin bevitelre, és nyilvánvalóan a higiéniára is. Mivel most fogok érettségizni, így a mindennapokhoz tartozik a tanulás is, amivel azért kicsit meggyűlik a bajom. Az edzések és a tanulás mellet újra előkerült a poros x-box is. Barátokkal tartom a kapcsolatot, szinte minden nap telefonálunk pár percet. Bár tudom, nem szabadna, nem bírom ki, hogy ne menjek ki a gödöllői focipályára időnként. Remélem minél hamarabb újra a kecskeméti pályán lehetek és bizonyíthatok!”

Bogdán Zalán (KTE LA U13):

„Tanulással és edzéssel töltöm leginkább a napjaimat, ha marad még időm, akkor PS-en szoktam játszani a barátaimmal. Az itthoni edzéseim általában vegyesen labdás és kardió edzések, de tesómmal el szoktunk menni együtt futni is, hiszen ő is sportoló.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu