Így telnek a fiatalok napjai: Kovács Ádám és Fodor Tamás Bence

Előny, ha nagy a család. 

A gyerekek számára jelenti a legnagyobb érvágást, hogy kedvenc szabadidős tevékenységükről is le kell mondaniuk, így vannak ezzel akadémistáink is. Nagy családban így is gyorsan megy az idő, és lehetőség van akár új hobbik kipróbálására is. 

Kovács Ádám (U16):

„Próbálom a jó oldalát nézni ennek a bezártságnak. Szerencsére nagy a család, sokan vagyunk itthon, így nálunk most is zajlik az élet. A napjaim nagy része a sulis dolgok és a megadott edzésterv teljesítésével telik, illetve plusz feladatokkal. Találtam egy hobbit is magamnak, ez a lovaglás lett, ennek megtanulása is egy új kihívás számomra. Ami a legjobban hiányzik, az a meccsek izgalma, a csapattársaim, illetve a fociöröme.”

Fodor Tamás Bence (U14):

„A napom reggel 8-kor kezdődik az online tanulással, a családdal együtt meg is reggelizünk. Utána megcsinálom a házi feladataimat, amit próbálok minél hamarabb visszaküldeni a tanároknak, hogy ne maradjak le semmivel. Amint kész vagyok, megyek is a kertbe, mert nincs nap, amikor ne rúgnék labdába. Próbálok a lehetőségekhez mérten minden nap edzeni, pályát is csinálok magamnak bójákból, anya, apa és a tesóm sokat segítenek. Sajnos az utolsó két bajnokit bokasérülés miatt ki kellett hagynom, éppen ezért nagyon hiányzik már a foci, a csapattársak és Peti bá’ is. Délután még beiktatok egy kis xboxozást, inkább a fifát részesítem előnyben. Este az egész család filmezik, talán ez a legjobb az egész helyzetben. Remélem, hamarosan megint jöhetnek majd a napi edzések, már nagyon várom, mert ez a második családom! Hajrá KTE!”

Szerző: KTE/kteakademia.hu