Így telnek a fiatalok napjai: Hatvani Dániel és Angyal Kende

A remény már felcsillant.

Akadémistáink egyelőre továbbra is egyénileg dolgoznak, de természetesen már zajlik a jövő tervezése, hamarosan akár már újra a Széktóiban rúghatják a bőrt a fiatalok. Ezúttal Hatvani Dániel és Angyal Kendét kérdeztük.

Hatvani Dániel (U17):

„Nem örülök a helyzetnek, mert teljesen felborult az életem, de próbálom kihasználni a helyzet adta lehetőségeimet, hogy fejlesszem magam. Délelőttjeimet tanulással töltöm. Délután a kiadott edzéseken kívül, plusz labdás és erősítő edzést végzek. Az estét pihenéssel töltöm. Annak viszont különösen örülök, hogy több időt tudok tölteni a családommal.”

Angyal Kende (U16):

„Számomra nem okoz új kihívást az internetes tanulás magántanulóként, már hozzászoktam ehhez a tanulási formához. Délelőttönként vannak online tanóráim, délután heti háromszor magánórák német nyelvből és matematikából. Az akadémiától kapott edzéstervből, illetve a magamnak összeállított futó és labdás gyakorlatokból végzem a napi edzésmunkát. Bízom benne, hogy mihamarabb megkezdődhetnek a csapatedzések, folytatódhat a bajnokság."

Szerző: KTE/kteakademia.hu