Így telnek a fiatalok napjai: Földi Bence és Vörös Levente

Remélhetőleg már nem sokáig kell nélkülözniük a pályát. 

Hamarosan visszaköltözhet reményeink szerin az élet a Széktóiba, de ezen a héten még otthon dolgoznak egyénileg játékosaink. Ezúttal két U17-es játékost kérdeztünk.

Földi Bence (U17):

„Mint minden akadémistának, nekem is online óráim és feladataim vannak délelőtt. Ezeket igyekszem minél hamarabb elvégezni, majd délután belekezdek a futásokba, labdatechnikás gyakorlatokba. Az állóképességemet most nagyon jól tudom fejleszteni, mivel van egy kis lemaradásom ebben a többiekhez képest. Az erősítés sem maradhat el, szeretem edzések után súlyokkal, akár saját testsúlyos edzéssel fejleszteni a fizikai oldalam. Esténként elegendő idő jut a családomra, barátaimra, és a játékokra. Már hiányoznak az edzések és a barátaim, de minden rosszban van valami jó, családommal már nagyon rég nem töltöttünk ennyi időt, ami számomra egy nagyon nagy pozitívum.”

Vörös Levente (U17):

„Az időm legnagyobb részét a családdal, edzéssel töltöm, és persze a tanulással is foglalkozom. Mindennap délelőtt és délután is edzek, ebben a helyzetben gázt kell adni és kihozni a maximumot magamból. A szüleimnek köszönhetően egy szegedi edzőterembe is el tudok járni egyedül, ahol heti 5 alkalommal fejlesztek gyorsaságot és erőt. Focizni itthon, az udvarban szoktam. Hajra KTE!”

Szerző: KTE/kteakademia.hu