Így telnek a fiatalok napjai: Faragó Bence és Cseh Balázs

A családjukkal mindketten több időt tölthetnek most.

Sorozatunkban ezúttal újabb két játékosnál jártunk utána, hogy mivel töltik napjaikat. Ezúttal az U19-es csapat felnőtt keretben is számításba vett támadójával, Faragó Bencével, illetve az U17 kapusával, Cseh Balázzsal beszélgettünk.

Faragó Bence (U19):

„A délelőttjeimet a tanulásnak rendelem alá, szerencsére gördülékenyen vettem az online oktatás akadályait. A kialakult helyzet, mint mindenki számára, számomra is nagyon nehéz, hiányzik a csapat, az edzések és a meccsek, de messengeren tartjuk egymással a kapcsolatot. Itt küldi Peti bá is a napi edzéstervet, amiben törzserősítő gyakorlatok, labdás technikai edzések és futás szerepel. Ezeket délutánonként szoktam elvégezni. Sokkal több időt tudok most a családommal és a barátnőmmel eltölteni, mint eddig. Természetesen nagyon várom már, hogy újra a pályán lehessek, bizonyíthassak, de most nagyon fontos a fegyelem és a szabályok betartása, mert az egészség a legfontosabb. Mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánok!”

Cseh Balázs (U17):

„A tanulás és az edzések mellett, próbálok többet foglalkozni azokkal a dolgokkal, amikre eddig kevesebb időm jutott, így a családommal például. Több idő jut a kikapcsolódásra is, PS4-gyel szoktam játszani többet. A tanulás is fontos, erre is kellő időt tudok szánni a napi edzések elvégzése mellett. A kiadott egyéni edzésterv mellett, megpróbálunk apukámmal is minél többet kijárni a helyi sportpályára, ahol labdás edzésekre is van lehetőségem.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu