Így telnek a fiatalok napjai: Daróczi Dominik és Vincze László

Van munka a ház körül.

Sorozatunkban azt mutatjuk be, hogyan is töltik akadémistáink a lassan sajnos természetessé váló hétköznapokat. Daróczi Dominik rengeteget dolgozik a ház körül, míg Vincze László szintén kihasználja, hogy több időt tölthet családjával.

Daróczi Dominik (U19):

„Mindennapjaimat az online órák és edzések köré próbálom építeni. Meglepően sok órát tartanak meg, rengeteget kell kommunikálnom a tanárokkal, nap mint nap a kiadott feladatokat elvégeznem. Emellett a családdal töltöm az időmet, ami eddig háttérbe szorult sajnos, mert akadémista voltam/vagyok. Rengeteget segítek apukámnak, aki a ház körüli felújításokat csinálja sajátkezűleg.”

Vincze László (U15):

„Akadémistaként nekem nagyon furcsa a kialakult helyzet, mivel nagyon kevés időt vagyok itthon. Így viszont több időt tölthetek a családommal. Reggelente általában erősítéssel indítom a napot, a délelőtt többi részét online órákkal és tanulással töltöm. A falra passzokat, labdás gyakorlatokat az udvarban végzem, emellett egy közeli sportpályára szoktam kijárni. Az esti futásokat ki szoktam egészíteni lépcsőzésekkel, guggolásokkal. Szabadidőmben általában pihenek, olvasok, TV-t nézek. Szeretnék minél előbb, a lehető legjobb formában visszatérni a pályára. Mindenkinek jó egészséget kívánok!”

Szerző: KTE/kteakademia.hu