Így telnek a fiatalok napjai: Bodor Zoltán és Szalai Zétény

Szerencsés, aki focipálya mellett lakik. 

Örömmel írhatjuk le, hogy akadémistáink továbbra is nagyon szorgalmasan dolgoznak otthon azon, hogy minél jobb formában térjenek vissza. Bodor Zoltán igyekszik családjával is több időt tölteni, míg Szalai Zétény legalább három edzést iktat be egy napra.

Bodor Zoltán (U17):

„Elég fura a kialakult helyzet, de próbálom ennek is a jó oldalát nézni. Örülök, hogy több időt tudok tölteni a családommal. Mindennapjaim a tanulásra és az edzésekre épülnek, mint a többi csapattársamnak. Délelőtt online órákon veszek részt, délután pedig elvégzem a futó és az erősítő edzést, hogy jó formában tudjak visszatérni. Remélem, hogy hamarosan minden visszaáll a rendes kerékvágásba, mert már hiányoznak az edzések és a hétvégi meccsek. A napot a csapattársaimmal szoktam zárni videojáték keretében.”

Szalai Zétény (U16):

„Szerencsés helyzetben vagyok, mivel nagyjából öt percre lakom egy focipályától, ahova be is engednek, így rengeteget tudok gyakorolni. Általában minimum három edzésem van egy nap, ebből kettő labdás, emellett kondi, bicikli, vagy futás kerül még be a napi programba. Az edzéseket a tanulással kell most is összeegyeztetnem, ezt jól be tudom osztani.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu