Így telnek a fiatalok napjai: Bányai Dániel és Balla Dániel

Nagyon várják már az edzéseket. 

Az otthoni edzések ellenére, továbbra sem unatkoznak akadémistáink, mindenki igyekszik hasznosan kitölteni az idejét. Ezúttal Bányai Danit és Balla Danit kérdeztük erről.

Bányai Dániel (U17):

„A kialakult helyzettől függetlenül, ugyanúgy az edzéssel és a tanulással foglalkozok a legtöbbet. Akadémistaként keveset találkozok a családommal, így most több időt töltök velük. Délelőtt a videóchates órák, illetve az iskolai házi feladatok elkészítése mellett, rendszeresen erősítek. Elég nehezen tűröm a bezártságot, ezért délután ki szoktam menni a pályára labdázni, esténként pedig egy másik akadémián játszó, régi csapattársammal elvégezzük a futóedzést. Futás közben sokszor eszembe jut, hogy jobb lenne most egy mérkőzésen bizonyítani, vagy egy jó hangulatú közös edzés a csapattal, de most az egészség a legfontosabb. Sok csapattársammal tartom az online kapcsolatot, akikkel az edzés után közös videojátékkal zárom a napot.”

Balla Dániel (U14):

„Reggeli után a tanulás, leckeírás következik, nagyjából délután 2-ig. Egy két órát pihenek ezután, kedvenc időtöltésem a filmezés, a trambulinozás, a kutyázás, vagy az Xbox-os játék. Négykor edzésidő van. Nálunk Lakiteleken a Holt-Tisza gátján van lehetőségem futni, mindennap 5 kilométert. Futás után erősítek a garázsban, csinálom az edzésprogramot. A mostani helyzetben tudok olyan dolgokra időt szakítani, amikre alap esetben nagyon ritkán. Ezek közé tartozik a ping pong és a darts. Családomra is több időm van, hétvégén apukámnak is szoktam segíteni a kertben. Nagyon várom azt a pillanatot, amikor jön az üzenet, hogy ismét van edzés, mehetek, találkozhatok Paksi Peti bácsival és a csapattársaimmal, mert nagyon hiányoznak már. Addig is alkalmazkodunk ehhez a furcsa helyzethez.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu