Idegenben továbbra is nagyon megy az U14-nek

Az U15-nek nem sikerült a pontszerzés Székesfehérváron.

Élvonalban szereplő korosztályos csapataink a „Vidi” otthonában léptek pályára hétközi bajnokin. Az U15 egy félidőn át egyenrangú partner volt, utána azonban a hazaiak kihasználták minden hibánkat. Az U14 az időjárással is megküzdött, majd egy hajrában lőtt góllal elhozta a pontokat. 

U15: MOL Fehérvár FC – KTE LA 4-2 (0-0)

U15 I. osztály, 11. forduló

KTE: Kőrösi (Makádi 71.) – Gondi, Benke, Kovács P., Ruzsa (Veréb 67.) – Horváth (Baranyi 67.), Kónya – Karsai (László 67.), Átrok, Erhardt (Vincze 63.) – Fekete.

Gól: Pető (42.), Gajdóczi (52.), Zelizi (58.), Varga (64.) ill. László (76.), Veréb (79.)

Szabó Tibor: Nem játszottunk jól, keveset vállalkoztunk, így megérdemelten nyertek a hazaiak. Lelkesedésünk a szépítésre volt elég. 

U14: MOL Fehérvár FC – KTE LA 0-1 (0-0)

U14 I. osztály, 11. forduló

KTE: Radnóti – Tóth B., Szűcs, Nagy K., Gyapjas – Farkas, Hajnal (Nagy Á. 57.) – Balla, Ilyés (Balis 65.), Fodor – Kárpáti (Tóth L. 57.).

Gól: Gyapjas (79.)

Paksi Péter: Én azt mondtam a gyerekeknek a meccs előtt, hogy arra a játékra törekedjünk, amit az UTE ellen a második félidőben nyújtottunk. Az első félidőben remekül oldottuk meg a védekezést, a gyerekek mindent betartottak abból, amit megbeszéltünk, jól futballoztunk, lehetőségekig is eljutottunk. A második félidőt a hazaiak megnyomták, a 60. perctől frissítenem is kellett. Az utolsó tíz percben aztán három kontrát is vezettünk, az utolsót egy szép támadás végén gólra váltottuk, amivel megnyertük a meccset. Nyáron nagyon kikaptunk edzőmeccsen ettől a Viditől, így mindenképpen bravúrt értünk el. Mentálisan, kondicionálisan és taktikailag is sokat léptünk előre, de azt nem szabad szem elől tévesztenünk, hogy nekünk minden meccsbe extrákat kell beletennünk az ilyen eredményekhez, mert még az út elején járunk. Ha egységesek vagyunk, ha megvan az alázat és a motiváció, akkor hasonlóan szép eredményekre lehetünk képesek a jövőben is! 

Szerző: KTE/kteakademia.hu

Kapcsolódó galéria