Idegenben szerzett értékes pontokat az U17 és az U16

Négy pontot hoztunk el a Vidi otthonából.

A KTE LA két korosztályos csapata Székesfehérváron indította a tavaszi szezont, ahol az idősebbek gól nélküli döntetlennel rajtoltak, míg a fiatalabbak rögtön három ponttal térhettek haza egy rangadóról.

U17: MOL Vidi FC – KTE LA 0-0

U17 II. osztály, 16. forduló

KTE: Bodor B. – Győrfi (Bellák 56.), Kuchta, Bányai, Vörös – Csúri, Hatvani, Györgye (Dénes 56.) – Nagy (Huszka 46.), Földi (Bodor Z. 56.), Molnár (Jakó 78.).

Széchenyi Márton: Idegenben, a Videoton otthonából ponttal távozni jó teljesítmény. A játék képe is valami hasonlót mutatott, igazságos a döntetlen, de azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kapusunknak kétszer is ziccert kellett hárítania. Nekünk is voltak helyzeteink, azonban a kaput nem sikerült eltalálni kulcs szituációkban, amikkel a javunkra dönthettük volna el a találkozót. Nagyon szervezetten és motiváltan játszottunk, jó kiindulóhelyzet ez a következő hazai fordulóra.

U16: MOL Vidi FC – KTE LA 1-2 (1-0)

U16 II. osztály, 16. forduló

KTE: Ásós – Kiss (Bogdán 66.), Horváth, Szamosi – Győri (Ádelhardt 55.), Lisku, Heidrich, Pető – Szalai (Gyulassy 90.), Kovács Á. – Gyarmati.

Gól: Salacz (4.) ill. Gyarmati (66.), Szamosi (77.)

Bódi Attila: Nagyon értékes győzelmet arattunk! A Fehérvár hatalmas nyomást helyezett ránk, de mivel készültünk erre, így nem roppantunk össze a vezetésük után. Már az első félidőben is volt lehetőségünk az egyenlítésre, de akkor még nem sikerült. A másodikban viszont fordítani is tudtunk, ami után ismét az akarat és a masszív védekezés került előtérbe. Amikor már ez is kevés volt, akkor mellénk állt a szerencse! Zárásként annyit, a szerencse csak annak az oldalára áll, aki tesz is érte, mi tettünk! Ezért nagyon büszke vagyok a csapatra!

Szerző: KTE/kteakademia.hu