Idegenben nyert a KTE LA U19

Újpest FC - KTE LA 1-2

Csordás Csaba csapata ezúttal az Újpest FC vendége volt, ahol folytatni tudták jó sorozatukat. A KTE LA U19 utóbbi öt mérkőzésén harmadik sikerének örülhetett.

Az első 20 percben a hazaiak előtt is adódtak helyzetek, de a 23. percben végül a KTE LA szerezte meg a vezetést, Richter birkózott meg védőjével a jobboldalon, majd a kilépő kapus mellett is el tudta pöckölni a játékszert. Szűk óra elteltével növeltük az előnyt, Kovács egy az egyezett védőjével, akit ki is tudott billenteni, majd ballal a hosszúba lőtt. A végén a hazaiak még büntetőből szépítettek, de újabb gól már nem esett.

U19: Újpest FC – KTE LA 1-2 (0-1)

U19 II. osztály, 23. forduló

KTE: Kovács D. – Kemenczés, Hirman, Drabik, Szőke – Szabó G. (Treiber 11.), Daróczi, Sallai (Antal 80.) – Richter (Faragó 46.), Szalai (Szedmák 86.), Kovács P.  

Gól: Csörge (86.) ill. Richter (23.), Kovács P. (57.)

Csordás Csaba: Nagyon jó Újpesttel találkoztunk, az egyik legszervezettebb, legjobb futballt játszót csapatot győztük le. Az elején egy kicsit megilletődöttek voltunk, de utána felvettük a kesztyűt, minden játékos nagyon akarta a sikert. Összességében megérdemelt sikerünk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu