Hozta a kötelezőt az U19

A Szekszárdot gyűrtük le. 

A KTE LA U19 ellenfele a sereghajtó, ám meglepetésekre is képes Szekszárd volt csütörtökön hazai pályán. Bár a játékkal ezúttal nem lehetett maradéktalanul elégedett Csordás Csaba, a pontokat így is itthon tartotta csapata.

Sallai gólt és gólpasszt jegyzett

Jól kezdődött a meccs a KTE LA-nak, hiszen a 18. percben Treiber adott jó labdát a jobb oldalon érkező Sallainak, akinek centerezésére Szalai robbant be középen, és nem is hibázott. A folytatásban inkább a mérkőzés küzdelmes jellege dominált, sok helyzetet nem jegyezhettünk fel a második félidőben, végül a 84. percben Sallai növelte az előnyt, aki egy hazaadásra startolt rá, majd kihasználta az elmélázó kapus hibáját. Bár a vendégek még szépíteni tudtak, minimális előnyünket megtartottuk.

U19: KTE LA – Szekszárd 2-1 (1-0)

U19 II. osztály, 24. forduló

KTE: Kovács D. – Kemenczés, Hirman, Drabik, Szőke – Kovács P., Daróczi, Treiber – Richter (Antal 46.), Szalai (Lukács 88.), Sallai.

Szalai (18.), Sallai (84.) ill. Acsádi (88.)

Csordás Csaba: Gratulálok a játékosaimnak a három pont megszerzéséhez! A szezon leggyengébb játékát nyújtottuk, az viszont pozitív, hogy erősödtünk, hiszen így is tudunk meccset nyerni. Remélem, hogy erre az utolsó 6 fordulóra ez olyan lendületet ad, mellyel tovább tudjuk gyarapítani pontjainkat.

Szerző: KTE/kteakademia.hu