Hosszú kihagyás után visszatérő játékos is bekerült

Edmilson, Györgye, Lisku, Fodor és Kovács került be ezen a héten. 

Ezúttal sem maradhat el a hét legjobb KTE LA játékosainak megnevezése, amire szokásunk szerint az edzők adhatták le szavazataikat. A listán egy olyan játékos is szerepel Györgye Márk személyében, aki hosszú sérülés után térhetett vissza, és egyre jobb formába kerül.

Dos Reis Teixeira Edmilson

Széchenyi Márton (U17): Dos Reis Teixeira Edmilson (KTE LA – Gyirmót 3-1)

„Edi nagyon sokat dolgozott ezen a meccsen, hatalmas futómennyiségével, beadásaival folyamatosan sokkban tartotta az ellenfél bal oldalát.”

Széchenyi Márton (U16): Györgye Márk (KTE LA – Gyirmót 2-2)

„Csereként állt be ezen a meccsen, de egyéni játéka már most azt jelzi, hogy komoly konkurencia harc várható a középpályás posztokért.”

Lóczi Péter (U15): Békéscsaba – KTE LA 2-2

„Védekező középpályásként rengeteget szerelt, fejelt, ütközött, minden támadás rajta futott keresztül, a mélységi átadásokat nagyon jól alkalmazta, szinte hiba nélkül játszott.”

Bódi Attila (U13): Fodor Tamás (Békéscsaba UFC – KTE LA 1-3)

„Tomi a hatalmas mezőnymunka mellett, góllal is segítette a csapatot. Igazi vezér volt ezen a mérkőzésen. Nagyon tetszik a dinamizmusa, a ritmusváltásai, a korát meghazudtoló érettsége. Nagy értékünk.”

Dócs Dániel (U12): Kovács Dávid (Békéscsaba UFC – KTE LA 1-5)

„Lőrincz Mátyás idei legszebb gólunkat rúgta, bátran, sok csellel futballozott, emellett csúszott-mászott védekezésben. Igazán látszik rajta, hogy élvezi a játékot. Elsőnek Kovács Dávidot emelném ki mégis, mert először játszott szélső poszton. Mindez nem látszott egy pillanatig sem, védekezésnél jól zárt vissza, támadásoknál jól indult be az üres területekre, emellett gólpasszt is adott. Eladott labdája szinte nem volt, pontosan futballozott.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu