Hirman vezér volt az U19-ben, Heidrich mesterhármast lőtt

Öten a listán. 

Ezen a héten is több kitűnő egyéni teljesítményt díjazhattak az edzők, hiszen öt korosztályos csapatunk is nyert, vagy pontot szerzett az aktuális fordulóban.

Heidrich Bence

Lóczi Péter (U19): Hirman Kristóf (PMFC – KTE LA 1-1)

„Az első félidőben középpályásként játszott nagyon hasznosan, a másodikban belső védőként állta a pécsi rohamokat. Fejjel, lábbal több alkalommal mentett, a védelem bástyája volt.”

Széchenyi Márton (U17): Bellák Marcell (KTE LA – ZTE 2-2)

„Amit várok Marcitól, azt ezen a meccsen teljesítette. Szép, ráadásul nagyon fontos gólt szerzett, vállalt egyet abból, amit előzetesen megbeszéltünk. Így tovább!”

Bódi Attila (U16): Heidrich Bence (KTE LA – ZTE 6-1)

„Ha védekező középpályásként három gólt szerez valaki egy bajnokin, az önmagáért beszél! Nagyon örülök Bence jó játékának és eredményességének, mert igen komoly munkát tesz bele az edzésekbe, hogy ilyen szintre jusson el. Pontosan ezért vagyok biztos benne, hogy még ennél is jobb lesz!”

Sziegl Gábor (U13): Kovács Martin (Szolnok – KTE LA 1-6)

„A gyakorolt mozgásokat jól elővételezte, sokszor a védelem mögé tudott kerülni, gólpasszt adott, kreatívan játszott.”

Torbavecz Tamás (U12): Nagy Ákos (Szolnok – KTE LA 0-0)

„Nagy Ákos mellett Simon Bálint is a mezőny legjobbjai közé tartozott. Támadás építésben kitűnően játszották meg a középpályásainkat, az ellenfél veszélyes ellentámadásainál pedig nagyszerűen olvasták a játékot.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu