Hibátlan forduló az Alap csoportokban

Remekelt az akadémia szekció.

Kitűnő hétvégéje volt csapatainknak az akadémia szekcióban, hiszen az U19, az U17 és az U16 is nyerni tudott az Alap csoport küzdelmek 2. fordulójában.

U19: KTE LA – Budai FC 5-0 (3-0)

U19 Alap csoport, 2. forduló

KTE: Kőrösi – Horváth Á., Bálint, Jászai-Deák, Miskolczi, Marsa, Gondi, Gyulassy, Kovács Á., Kónya, Pető.

Csere: Sebő, Szekeres, Benke, Szabó B., Szakter.

Gól: Kónya 2, Jászai-Deák, Bálint, Gondi

Lóczi Péter: – Jól és eredményesen játszottunk, akár több gólt is szerezhettünk volna. Elégedett voltam a játékosok hozzáállásával, láttam rajtuk egész héten, hogy bántja őket a múlt heti nagy verés, mindenképpen javítani akartak. Ez sikerült is.

U17: KTE LA – Főnix Gold FC 4-0 (2-0)

U17 Alap csoport, 2. forduló

KTE: Makádi – Horváth A., Varga B., Sebestyén, Ladányi, Hajnal, Balla, Tóth L., Kárpáti, Balis, Fodor.

Csere: Jócsák, Ladics, Tóth-Kása, Várszegi, Jánosik.

Gól: Varga B., Kárpáti, Horváth A., Tóth L.

Paksi Péter: – Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, igyekeztünk minél többet birtokolni a labdát. Mi irányítottunk, de sokat kapkodtunk, így nem volt folyamatos a játékunk. A hajrában aztán összejött a gól Varga lövése után, majd két perc múlva már előkészített, remek beadását Kárpáti pörgette a hosszúba. Szünet után már egyértelmű fölénybe kerültünk és újabb gólokat szereztünk. A negyedik találatot 14 átadás előzte meg például. Gratulálok az egész csapatnak, Varga Barnabást pedig külön kiemelném, gólja mellett két gólpasszt is kiosztott ezúttal.

U16: KTE LA – ZTE 3-2 (1-1)

U16 Alap csoport, 2. forduló

KTE: Lehotai – Kovács D., Szabó B., Dömötör, Osvald, Sódar, Petényi, Varga M., Szabó B., Pataki, Lőrincz.

Csere: Baranyi, Keindl, Major A., Kovács M., Dinók.

Gólszerzőink: Szabó B. 2, Major A.

Benke József: – A győzelem ellenére nem mindent tudtunk megvalósítani abból, amit elterveztünk, sok volt a pontatlan átadás, nem megfelelő helyzetfelismerés. Ezek miatt sokkal több energiát kellett mozgósítanunk, hogy orvosoljuk ezeket a hibákat. Sokszor elrugdostuk a labdákat, nem vállaltuk fel a kombinatív támadásépítést. Mindezek ellenére mindenki a maximumot próbálta nyújtani, ha sikerül ezeket a hibákat minimalizálni, akkor játékunk is hatékonyabb lesz. A mérkőzés legjobbja ezúttal Szabó Bence volt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu