Hétvégén is edzőmeccseket játszottak akadémistáink

Több korosztályos csapatunk a Ferencváros és a MOL Fehérvár FC vendége volt hétvégén, alábbiakban értékelésekkel szedtük össze az eredményeket.

U17: FTC – KTE LA 6-0

KTE: Cseh – Gulyás, Kuchta, Bányai, Vörös – Bellák, Hatvani, Csúri – Nagy L., Bodor Z., Györgye.

Csere: Győrfi, Kovács, Bodor B., Heidrich

Széchenyi Márton: A mérkőzés végeredménye mutatja, hogy komoly kihívások elé nézünk ebben a szezonban. Vannak hiányposztjaink, amiket ezúttal nem sikerült tökéletesen megoldanunk. Az biztos, hogy változtatnunk kell jelenlegi elképzeléseinken.

U16: FTC – KTE LA 3-2

KTE: Ásós – Ádelhárdt, Szél, Horváth, Kiss – Bogdán, Lisku – Szalai – Angyal, Gyarmati, Molnár.

Csere: Gyapjas, Török, Marsa, Szólát, Gyulassy

Gól: Gyarmati (2)

Bódi Attila: Az első félidőben teljesen partiban voltunk a Fradival, szépen futballoztunk, de a hatékonyságunk nem volt megfelelő, ziccereket hibáztunk el, közben ellenfelünk kétszer is betalált. Szépen építjük fel a támadásainkat, a játékunk számomra kifejezetten pozitív, de labdavesztések után, illetve a párharcoknál nem vagyunk kellően kemények. Ebben előre kell lépnünk mindenképpen. A második félidőben nagyobb nyomás alatt voltunk, mégis itt voltunk eredményesebbek, éppen azért, mert a lehetőségeket kihasználtuk. Indulásnak, itt a felkészülés elején ez nem volt rossz, elégedett vagyok a gyerekekkel, de a már említett hibákban fejlődni kell, hogy eredménnyel is párosuljon a szép játék.

U15: MOL Fehérvár FC – KTE LA 3-5

KTE: Radnóti – Szekeres, Benke, Ruzsa, Kovács – Gondi – Kónya, Horváth, Átrok, Erhardt – Fekete.

Csere: Makádi, Veréb, Vincze, László, Mahler

Csima Gyula: Sok új játékosunk van, így minden edzés, minden meccs jó alkalom arra, hogy csiszoljuk a csapatot. Ez a mai is ilyen volt.

U14: MOL Fehérvár FC - KTE LA 7-0

Szerző: KTE/kteakademia.hu