Heidrich újra a legjobbak közt

Egymás után másodjára.

A KTE LA vezetőedzőinek most is fel volt dobva a labda, hogy nevezzék meg csapatuk legjobb teljesítményt nyújtó játékosát. Győztes meccs után ez sosem könnyű, de megint csak egy nevet lehetett mondani.

Richter Tamás új szerepkörben bizonyít

Lóczi Péter (U19): Richter Tamás (KTE LA – Paks 1-1)

„A védelem jobb oldalán átjátszhatatlan volt, több alkalommal jó ütemben szerelt, blokkolt, mentett, igazán hasznosan és látványosan segítette a csapat védekezését. Számára még kicsit idegen ez a poszt, de maximálisan odakoncentrál, mindent megtesz, hogy új szerepkörben is bizonyítson. Hozzáállása, akaratereje példaértékű, megérdemli a mérkőzés legjobbja címet!”

Bódi Attila (U16): Heidrich Bence (PMFC – KTE LA 0-1)

„Tartja jó formáját, ráadásul ismét igazi vezére volt a csapatnak. Hatalmas mezőnymunkát végzett, a felívelt labdáknál egyeduralkodó volt a levegőben.”

Sziegl Gábor (U13): Losonczi András (KTE LA – TFC 4-0)

„Kisebb hullámvölgyben volt, de most felszabadultan és tetszetősen futballozott. Az egyik gólunk előtt szenzációs csellel vétette észre magát.”

Torbavecz Tamás (U12): Csonka Lénárd (KTE LA – TFC 5-0)

„A mezőny legjobbja Csonka Lénárd volt, aki két gólt szerzett, emellett folyamatos veszélyt jelentett az ellenfél kapujára. Rajta kívül Kobela Patrik és Nagy Ákos nyújtotta a legjobb teljesítményt.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu