Hazai siker mellé idegenbeli vereségek

Az U17 nyert.

Akadémia szekciónk csapatai közül ezúttal az U17 tudott nyerni hazai pályán az UTE ellen, míg az U19 Kisvárdán, az U16 Fehérváron maradt pont nélkül.

U19: Kisvárda – KTE LA 3-1

U19 Alap csoport, 5. forduló

KTE: Telek – Ruzsa, Horváth, Bálint, Haász, Ádelhardt, Jászai-Deák, Gondi, Győri Á., Kovács Á.

Csere: Gyulassy, Marsa, Benke, Sebő, Pető.

Gólszerzőnk: Gyulassy

Lóczi Péter: – Ijedten és gyáván futballoztunk, csak vereség lehetett így a vége. Sajnálom, hogy csak a harmadik bekapott gól után tértünk magunkhoz, és kezdtünk el futballozni. Horváth Ákos sérülése megzavarta a csapatot, jobbulást kívánunk neki, várjuk vissza minél hamarabb!

U17: KTE LA – UTE 2-0 (2-0)

U17 Alap csoport, 4. forduló

KTE: Győri – Horváth, Varga B., Sebestyén, Ladányi, Hajnal, Balla, Tóth L., Kárpáti, Balis, Fodor.

Csere: Jócsák, Béleczki, Várszegi, Jánosik.

Gól: Varga B., Kárpáti

Paksi Péter: – Lendületesen kezdtük a mérkőzést, és sikerült gyorsan kettő gólos előnybe kerülnünk. Ez megnyugtatta a csapatot, és kissé kényelmessé váltunk, emiatt több technikai hibát követtünk el. Fordulás után inkább a mezőnyben folyt a játék. Győzelmünk egy pillanatra sem került veszélybe. A csapat legjobbja Kárpáti Ákos volt, aki endületesen játszott, gólt lőtt, nem tudták tartani.

U16: MOL Fehérvár FC – KTE LA 3-2 (2-0)

U16 Alap csoport, 4. forduló

KTE: Lehotai – Keindl, Szabó B., Bodnár, Osvald, Sódar, Major, Varga M., Szabó B., Pataki, Lőrincz.

Csere: Kovács D., Kovács M., Petényi, Dinók.

Gólszerzőink: Varga M., Lőrincz

Benke József: – Bátortalan első félidő rengeteg technikai hibával, a második félidőben a cseréknek köszönhetően javult a játékunk. A jogosan megítélt büntető után végre elhittük, hogy van keresnivalónk, sikerült az egyenlítés, több ziccer is adódott a győzelemhez, de sajnos egy utolsó perces szöglet után pont nélkül kellett hazajönnünk. A második félidei játékunkra lehet építeni a továbbiakban.

Szerző: KTE/kteakademia.hu