Hazai rendezésű minitornán vett részt két korosztályunk

Nem maradtak meccsek nélkül most sem a gyerekek. 

Hétvégén ugyan a Bozsik-programban nem rendeztek fordulót, U11-es és U10-es csapatunk így sem maradt program nélkül, egy minitornát vettek részt a gyerekek.

Az U11-es korosztályban négy együttes találkozott, a KTE LA mellett a LUA Baja, a Szolnoki MÁV és az SC Hírös-Ép vett részt a tornán. Torbavecz Tamás együttese élvezetes, sokgólos meccseket játszott ellenfeleivel, ami pozitívan értékelt a tréner:

„A három meccsen rúgott 13 gólunk, illetve a 10 kapott is jól mutatja, hogy nyílt játékot vállaltunk fel mindenki ellen. Nagy kedv, lendületes támadások jellemezték csapatunkat a nap folyamán, ami eredményességgel is párosult. Védekezésünk nem volt stabil ezen a napon, időnként súlyos helyezkedési hibákat is elkövettünk, ezen javítani fogunk.”

Eredmények:

KLA – LUA Baja 4-4

KLA – Szolnoki Máv 2-3

KLA – SC Hírös-Ép 7-4

Az U10-es tornán végül csak három csapat vett részt, a Vasas végül nem tudott eljönni, a Szolnok és a Baja volt itt ellenfelünk. Verebélyi Gábor igyekezett mindenkinek sok játékidőt adni, illetve több olyan játékos is lehetőséget kapott, akik más egyesületből érkeztek, így az U10-es keretet két részre osztotta.

„Több meghívott játékos is szerepelt nálunk ezúttal, az UFC-től, Kerekegyházáról és Lajosmizséről is érkeztek játékosok, így két csapatra osztva, bő kerettel álltunk fel. A Szolnokot a Bozsik „A” tornák miatt jól ismertük, viszont a Bajával ritkábban találkozunk, velük fordulatos és érdekes mérkőzéseket játszottunk.  Azt szerettem volna, hogy mindenki a lehető legtöbb időt kapja a mérkőzéseken. Olyan pozíciókban is kipróbáltam játékosokat, ahol még nem játszottak, ebből akadtak helyezkedési hibáink a labdakihozatal során, illetve a támadás szervezéseknél. Több remek teljesítményt láttam, tét nélkül többen is felszabadult játékot mutattak. A meghívott játékosok közül Csikós Alex és Király Mátyás remekelt, az akadémisták közül Czéh Barnabás, Németi Natániel, Baranyi Dominik és Nagy Máté teljesített kiemelkedően. A heti programban az edzések mellett az FTC – MTK örökrangadó megtekintése is szerepel.”

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu