Hazai pályán rendeztünk kiemelt Bozsik tornát

Élvezték a torná a gyerekek. 

Három korosztályos csapatunk is hazai pályán szerepelt kiemelt Bozsik-programon, és kifejezetten jól teljesítettek a gyerekek. 

Sziegl Gábor (U10): – Vegyesen sikerült a torna a csapatunk számára. Az első mérkőzés elfogadható volt, mely döntetlenre végződött, majd jött két nagyon rossz színvonalú teljesítmény rengeteg rossz produkcióval, gyenge játékkal, ami a párharcok zömének elvesztésével párosult. Emellett számos olyan elajándékozott labdánk volt, amit az ellenfeleknek csak be kellett rúgniuk, így jogosan kaptunk ki kétszer is simán. Az első kör után egy alapos fejmosás eredményének köszönhetően összekapták magukat a fiúk és a második három mérkőzést össze se lehetett hasonlítani az elsővel. Két győzelem és egy döntetlen lett itt a mérlegünk, de még fontosabb, hogy rendben volt a játék, mindenki beletette a magáét, így korrigáltuk a rossz kezdést. Gyenes Gergő játékát kiemelném.

Filus Gábor (U11): – Szombaton hazai rendezésű Bozsik tornán szerepeltünk. Ellenfeleink a Szeged, a Békéscsaba és a Szolnok voltak. Remek mérkőzéseket játszottunk, a gyerekek nagyon várták már, hogy hazai környezetben mutathassák meg magukat. Ennek megfelelően az első mérkőzéstől kezdve nagyon koncentráltan, motiváltan, remek teljesítményekkel megspékelve, nagyon szép játékkal minden mérkőzést meg tudtunk nyerni. Csak gratulálni tudok a gyerekeknek a hozzáálláshoz a pályán mutatott teljesítményekhez.

Rádi Zsolt (U9): – Napsütéses, szép időben jó játékkal rukkoltak elő a gyerekek. Két fordulót játszottunk, azaz 6 meccset. Kicsit álmosan kezdtünk, de sikerült felpörögni. Kettő döntetlen mellett négy győzelemmel zártunk, de ami még ennél is fontosabb, az a látványos fejlődés egyénileg és csapatként is. Szuper volt a hozzáállás, nagyon jó, küzdelmes meccseket láttunk erős csapatok ellen. Látványos támadásokat vezettünk, szép gólokat rúgtunk. Mindenki extrán teljesített, de Galambos Gerit a kapusunkat kiemelném, aki két büntetőt is kivédett és szuper teljesítményt nyújtott az egész torna alatt. Gratulálunk minden gyerkőcnek!

Szerző: KTE/kteakademia.hu