Hazai pályán is győzelemmel ünnepelt az U16, kikapott az U17

A ZTE volt az ellenfél. 

Már bajnokként léphetett pályára hétvégén a KTE LA U16, ennek jutalmaként a stadionban játszhatták meccsüket a ZTE ellen, melyet magabiztosan meg is nyertek. Az U17 hosszabb veretlenségi szériája megszakadt.

Már 7 meccs óta veretlen volt az U17 a ZTE elleni meccs előtt, de tartalékosabb felállásban ezúttal nem tudták folytatni jó sorozatukat. Ettől függetlenül az akarattal nem volt gond, hiszen kétgólos hátrány után még sikerült visszajönni a meccsbe, de a hajrában a vendégek eldöntötték a pontok sorsát. Az U16 bajnokhoz méltóan szeretett volna ünnepelni, amire nem is lehetett panasz, hiszen már a szünetben három góllal vezettünk, ez a különbség a végére is megmaradt.

U17: KTE LA – ZTE 1-4 (0-1)

U17 II. osztály, 27. forduló

KTE: Opauszki – Edmilson, Treiber, Barkóczi – Faragó, Kasztel, Fekete, Récsei, Szedmák – Bessenyei, Szalai.

Gól: Bessenyei (52.) ill. Szántó (30.), Millei (49.), Fehér (76., 79.)

Király Dávid: Nehéz egy ilyen mérkőzés után bármit is mondani. Büszke vagyok a srácokra, hogy a hiányzók és a sérülések ellenére is végig dolgozták a mérkőzést becsülettel. Megvoltak a lehetőségeink, főleg az első félidőben, amiket nem használtunk ki, hátul közben nagyon buta hibákat vétettünk. Ettől függetlenül le a kalappal a srácok előtt, természetesen gratulálok a ZTE-nek is!

U16: KTE LA – ZTE 4-1 (3-0)

U16 II. osztály, 27. forduló

KTE: Bodor B. – Dénes (Gulyás 57.), Kuchta, Bányai, Bódy (Vörös 46.) – Hatvani (Földi 57.), Bellák (Győrfi 57.), Csúri – Major, Bodor Z., Györgye (Nagy 46.).

Gól: Csúri (4.), Dénes (6.), Bellák (34.), Nagy (72.) ill. Dömötörfy (86.)

Széchenyi Márton: Készültünk rá, hogy az ellenfél hosszú utazást követően lép pályára, ezzel meg is tudtuk lepni őket, hiszen 6 perc után 2-0-ra vezettünk. Motivált, szervezett csapat benyomását keltettük, amire büszke vagyok. Gratulálok a csapatnak a mutatott játékhoz!

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu